HEEFT U EEN VRAAG? KLIK HIER
Voor medewerkers: office.com
E-mail
info@irisopvang.nl
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen
Image

Veel gestelde vragen (FAQ)

Veel vragen die u wellicht hebt zijn eerder al aan ons gesteld. De meest gestelde vragen hebben we daarom voor u op een rijtje gezet.
De noodopvang is geopend in de meivakantie (28 april t/m 8 mei). Op maandag 27 april en dinsdag 5 mei is de opvang gesloten. 

Vanaf 11 mei is:
- de kinderopvang (KO) geopend
- de buitenschoolse opvang (BSO) alleen geopend als de kinderen die dag naar school gaan, tot maximaal het aantal uren per week op contract. 
- de tussenschoolse opvang (TSO) is gesloten. 

Coronavirus

Waar kan ik informatie vinden van de overheid?
Op www.rijksoverheid/coronavirus staat alle informatie vanuit de overheid.

CORONAVIRUS (2)

Wat gaat er gebeuren met de kinderopvangkosten (vaste contracten BSO en KO)?

We volgen hierin de richtlijnen van de overheid. Die adviseert ouders op de factuur van de kinderopvang te blijven betalen, omdat de kinderopvangtoeslag ook doorloopt. Ook subsidies van de gemeente blijven in deze periode doorlopen, voor zover bij ons bekend.

De meeste ouders betalen meer aan de kinderopvangorganisaties, dan dat ze aan kinderopvangtoeslag krijgen. Het deel dat ouders zelf betalen is de eigen bijdrage. We lezen in het nieuws dat de overheid de eigen bijdrage ook wil vergoeden van ouders. Hoe dat precies gaat is nog niet helemaal bekend. Zodra we daar meer duidelijkheid over hebben, gaan we dat uiteraard communiceren met alle ouders.

Facturen

Wanneer wordt de factuur geïncasseerd?
IRIS Opvang incasseert de factuur automatisch rond de 25ste van de maand.

Inschrijven en contracten

Hoe regel ik opvang?
Op onze site kunt u het inschrijfformulier invullen. Daar staat ook een stappenplan met uitleg hoe de opvang aangevraagd wordt. 

Uitleg over contractmogelijkheden vindt u hier.

Vragen over opvang

Kan mijn kind ontbijten bij de voorschoolse opvang of kinderopvang?
Ja, dit is meestal mogelijk om zelf meegebracht ontbijt op te eten. Uw kind moet dan wel gebracht zijn voor 7.30 uur. Informeer bij de locatie naar de mogelijkheden.

Algemene vragen

Ik heb een verbeterpunt, waar kan ik dit melden?
Fijn dat u de moeite neemt om uw feedback aan ons door te geven. Uw verbeterpunt mag u hier invullen. Wij gaan er vanuit dat u dit ook besproken heeft op de locatie en (indien van toepassing) met de betreffende medewerker.

Privacy

Waarom worden de kinderen op Facebook foto's 'geblurd'?
Vanuit de privacy wetgeving moet er vooraf toestemming zijn voor het publiceren van foto's waar personen op staan. In de praktijk blijkt dit lastig te zijn, omdat sommige kinderen wel op de foto mogen en sommige kinderen niet. Om alle kinderen gelijk te behandelen is voor het 'blurren' gekozen. Op die manier kan IRIS Opvang toch op Facebook laten zien wat de kinderen gedaan hebben bij de opvang.

Ouderportaal

Hoe kan ik inloggen in het ouderportaal?
Boven aan de website staat een inlogknop van het ouderportaal, of klik hier. In de handleiding die onder de inlogknop staat, is beschreven wat u kunt doen om een account aan te maken in het ouderportaal.
STAAT UW VRAAG ER NIET BIJ?

STAAT UW VRAAG ER NIET BIJ?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898 (optie 2)
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2020 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken