HEEFT U EEN VRAAG? KLIK HIER of BEL DIRECT (038-3333898, optie 2)
E-mail
info@irisopvang.nl
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen
Image

Veel gestelde vragen (FAQ)

Veel vragen die u wellicht hebt zijn eerder al aan ons gesteld. De meest gestelde vragen hebben we daarom voor u op een rijtje gezet.

Facturen

Wanneer wordt de factuur geïncasseerd?
IRIS Opvang incasseert de factuur automatisch rond de 25ste van de maand.

Inschrijven en contracten

Hoe regel ik opvang?
Op onze site kunt u een contractformulier invullen. Daar staat ook een document met de tarieven van IRIS Opvang (prijslijs 2019). 

Uitleg over contractmogelijkheden vindt u hier

Zodra u het contractformulier ingevuld heeft, mag u dit mailen naar administratie@irisopvang.nl. Wij laten dan zo snel mogelijk (binnen een week) iets van ons horen. Als het contract akkoord is, ontvangt u een mailtje om het contract ditigaal te ondertekenen. Als het gaat om een BSO of KO contract, neemt daarna de locatie contact met u op om een intakegesprek te plannen.

Vragen over opvang

Kan mijn kind ontbijten bij de voorschoolse opvang of kinderopvang?
Ja, dit is meestal mogelijk om zelf meegebracht ontbijt op te eten. Uw kind moet dan wel gebracht zijn voor 7.30 uur. Informeer bij de locatie naar de mogelijkheden.

Algemene vragen

Ik heb een verbeterpunt, waar kan ik dit melden?
Fijn dat u de moeite neemt om uw feedback aan ons door te geven. Uw verbeterpunt mag u hier invullen. Wij gaan er vanuit dat u dit ook besproken heeft op de locatie en (indien van toepassing) met de betreffende medewerker.

Privacy

Waarom worden de kinderen op Facebook foto's 'geblurd'?
Vanuit de privacy wetgeving moet er vooraf toestemming zijn voor het publiceren van foto's waar personen op staan. In de praktijk blijkt dit lastig te zijn, omdat sommige kinderen wel op de foto mogen en sommige kinderen niet. Om alle kinderen gelijk te behandelen is voor het 'blurren' gekozen. Op die manier kan IRIS Opvang toch op Facebook laten zien wat de kinderen gedaan hebben bij de opvang.

Ouderportaal

Hoe kan ik inloggen in het ouderportaal?
Boven aan de website staat een inlogknop van het ouderportaal, of klik hier. In de handleiding die onder de inlogknop staat, is beschreven wat u kunt doen om een account aan te maken in het ouderportaal.
STAAT UW VRAAG ER NIET BIJ?

STAAT UW VRAAG ER NIET BIJ?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898 (optie 2)
info@irisopvang.nl
© Copyright 2019 web by step. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken