Voor medewerkers: office.com
Algemeen pedagogisch beleidsplan

Kinderen voelen zich fijn als ze zich al spelend in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Het omgaan met anderen, ontplooien van hobby’s en ontdekken van hun eigen interesses en talenten staat hierbij voorop. Liefdevolle aandacht vormt de basis van waaruit de kinderen steeds een beetje meer zelfredzaam worden.

Spel en activiteiten
Kinderen kunnen zich bij IRIS Opvang volop ontwikkelen met spelletjes en activiteiten. Er is speelgoed voor de motorische, zintuiglijke en creatieve ontwikkeling en zowel binnen als buiten kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken. Bovendien zijn er activiteiten, zoals koken, toneelspelen, dansen en sporten. Ook zijn er regelmatig creatieve workshops en leuke bezigheden in de natuur.

Opvang in schoolgebouw
In een veilige en vertrouwde omgeving komt een kind volop tot ontwikkeling. Elke locatie van IRIS Opvang is daarom gevestigd in een schoolgebouw van IRIS Onderwijs. Kinderen voelen zich hier thuis en ze hebben er de beschikking over een speellokaal, een open ruimte en een uitdagend speelplein. Ook is overal een keuken aanwezig waar de jongens en meisjes onder begeleiding lekkere dingen kunnen klaarmaken. En zo nu en dan staan er gezellige uitstapjes op het programma naar bijvoorbeeld de kinderboerderij, het kabouterbos en speeltuinen.

Beleidsplan met werkwijze
In ons pedagogisch beleidsplan staat hoe wij met de kinderen en met elkaar omgaan en wat ouders en verzorgers van IRIS Opvang mogen verwachten. Het plan is te lezen door op de button hieronder te klikken.

Image

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2022 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken