Voor medewerkers: office.com

Huisregels BSO en KO

Hoe fijn is het als je als kind op de buitenschoolse opvang je verhaal over je schooldag kwijt kunt? En als je daarna mag knutselen, koken, lezen, sporten, dansen of muziek maken, net waar je op dat moment zin in hebt. Kinderen zijn in hun element als ze zelf beslissen wat ze doen in hun vrije tijd.

Huiselijke sfeer
Op elke locatie van IRIS Opvang genieten de jongens en meisjes van een huiselijke sfeer. De kinderen kunnen er volop spelen en hun eigen interessegebieden verkennen en ontwikkelen. Of even in alle rust relaxen en uitzoomen na een dag school.

Gezamenlijke afspraken
Net als thuis hebben we op de kinderopvang en de voor- en naschoolse opvang afspraken over hoe we met elkaar omgaan. Bekijk ze hier.

Christelijk karakter
Ons christelijk karakter uit zich in onze waarden en normen. Zo hechten wij veel belang aan het hebben van respect, zowel voor jezelf als voor de ander. En ook het scheppen van ruimte voor ieder kind vinden wij waardevol. Bij het plannen en uitvoeren van activiteiten besteden we zo mogelijk aandacht aan christelijke feestdagen. En samen met de kinderen beginnen we elke maaltijd - en sluiten we deze ook weer af - met een gebed.

Studiedag school
Fijn om te weten: mocht de school waarin een locatie van IRIS Opvang is gehuisvest een studiedag hebben, dan gaat op die dag de buitenschoolse opvang gewoon door.

Lees alles over IRIS Opvang

Lees alles over IRIS Opvang

in ons webmagazine
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken