Voor medewerkers: office.com
Studiedagen

In de maandelijkse nieuwsbrieven die we versturen aan ouders, staan de studiedagen vermeld van de basisscholen. Deze dagen en de tijden zijn ook zichtbaar in het ouderportaal, waar ouders gemakkelijk opvang kunnen aanvragen. Op deze pagina staat informatie over de studiedagen in begrijpelijke taal uitgelegd. Wil je er meer van weten? Bekijk dan de algemene voorwaarden. 

Hoe werkt het?
Aan het begin van het nieuwe schooljaar ontvangt IRIS Opvang van de scholen de jaarplanning, door sommige scholen ook jaaragenda genoemd. Alle afwijkingen van de normale schooltijden, noemt IRIS Opvang studiedagen. Scholen noemen het soms vrije middag of passen de schooltijden aan bij schoolreisjes. Voor IRIS Opvang maakt het niet uit wat de reden is dat de schooltijden anders zijn dan normaal. Alle afwijkingen van de normale schooltijden noemen we studiedagen. Opvang op deze studiedagen kun je gemakkelijk aanvragen via het ouderportaal. Log in via de browser (bijvoorbeeld Microsoft Edge, Google Chrome of Safari) in het ouderportaal. Klik na het inloggen aan de linkerkant op de naam van je kind en klik daarna op 'planning'. Vervolgens staat dan rechtsboven 'studiedagen aanvragen'. 

Ik heb opvang nodig op een studiedag of middag, kan dat?
IRIS Opvang sluit aan met de opvang op de schooltijden. Dus als de school eerder uit is, gaan de opvang eerder open. Stel dat een school een studiedag heeft op donderdag en alle kinderen zijn om 12 uur vrij. Heeft je kind een vast naschoolse opvang-contract voor donderdagen? Dan mag je kind vanaf 12 uur gratis naar de opvang, totdat de tijden van het vaste contract beginnen. 

Heeft je kind een vso-contract? Of een nso-contract voor andere dagen? Dan wordt de opvang in rekening gebracht tegen het flexibele tarief. 

Ik zie in het ouderportaal andere tijden en dagen staan dan dat de school doorgegeven heeft, hoe kan dat? 
Het komt voor dat scholen afwijken van de jaarplanning en in het lopende schooljaar studiedagen wijzigen of dagen toevoegen. Zodra wij deze informatie ontvangen, verwerken wij het direct in het ouderportaal. Soms komt het voor dat de nieuwsbrief al verzonden is, voordat wij de wijziging ontvangen. In dat geval staat er verkeerde informatie in de nieuwsbrief. 

Ik heb een flexibel contract, kan ik ook gebruik maken van de opvang op studiedagen? 
Via het ouderportaal kan je een aanvraag doen voor opvang op de studiedag. Wij bekijken dan of er plek is en je ontvangt daarvan bericht. Deze opvang is niet gratis en wordt in rekening gebracht tegen het flexibele tarief.  

In de app zie ik de studiedagen niet, klopt dat?
De functie van studiedagen aanvragen is nog niet beschikbaar in de app. Maar als je via de browser (bijvoorbeeld Microsoft Edge, Google Chrome, Safari) inlogt in het ouderportaal, is deze functie wel beschikbaar. Klik na het inloggen aan de linker kant op de naam van je kind en klik daarna op 'planning'. Rechtsboven staat dan 'studiedagen aanvragen'. 

Image

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2022 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken