Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Veranderingen

Wat verandert er in 2021?

IRIS Opvang gaat in 2021 de aangeboden contracten en dagdelen aanpassen. Bekijk het overzicht van alle veranderingen.

Waarom veranderingen?

In 2021 gaan er verschillende zaken veranderen bij IRIS Opvang. Waarom doen we dat? De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat er veel vragen kwamen van ouders. Terechte vragen. Daaruit bleek dat onze manier van werken niet altijd duidelijk was. Daarom zijn we op zoek gegaan hoe wij gemakkelijker en duurzamer opvang kunnen aanbieden. Uiteraard houden we daarbij rekening met onze pedagogische visie: we willen stabiliteit op de groep. Rust en structuur zijn daarbij belangrijk. De pedagogisch medewerkers kennen de kinderen en de kinderen worden gezien. Daarnaast houden we rekening met de wensen van ouders, bijvoorbeeld door de processen zo in te richten dat we gemakkelijker kinderen kunnen plannen en optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die we hebben. Met deze veranderingen lossen we enkele problemen op en werken we aan een stevige basis om in de toekomst de pedagogische kwaliteit te verhogen.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Hieronder staan de antwoorden op de vragen die aan ons gesteld zijn over de veranderingen.
Wat moet ik doen?

IRIS Opvang neemt met je op, als er voor jou zaken gaan veranderen. Heb je bijvoorbeeld een even/oneven contract? Dan kun je een telefoontje of mail verwachten waarin IRIS Opvang een voorstel doet om dat aan te passen.

IRIS Opvang kiest bewust voor deze manier, om er voor te zorgen dat we elke ouder goed kunnen helpen. Zolang je niets hoort van IRIS Opvang, hoef je niets te doen.

Image
Image
Staat uw vraag er niet bij?

Staat uw vraag er niet bij?

Neem gerust contact met ons op
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken