Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Wennen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je kindje graag even rustig komt kennismaken, voordat de kinderdagopvang (de opvang van nul- tot vierjarigen) start. Kinderen zijn daarom van harte welkom om een ochtend of middag te komen wennen.

Opbouwen (zelf)vertrouwen
Bij het wennen komt een kind gezellig een dagdeel op de opvanglocatie. De ouder of verzorger is er niet bij. Zo krijgt het kind de kans om helemaal zelf te ervaren hoe het is bij de opvang. Zo krijgen ouder en kind een realistisch beeld van een dag op de opvang en bouwt het kind direct (zelf)vertrouwen op in de nieuwe situatie.

Extra wennen
Mocht een kindje graag nog een keertje willen wennen, dan kan in overleg met de medewerkers van de betreffende locatie een extra ochtend of middag worden ingepland. Voorop staat dat zowel ouder/verzorger als kind met een fijn en gerust gevoel starten met de opvang. Hier helpen we graag bij.

Overeenkomst
Het wennen is pas mogelijk als de overeenkomst ondertekend is. Zonder een overeenkomst is wennen niet toegestaan. Omdat het wen-kind meetelt in de groep, kan het voorkomen dat we niet op elk gewenst moment plek hebben. Daarom wordt het wen-moment in overleg met de ouder en een medewerker van de locatie gepland. 

Lees alles over IRIS Opvang

Lees alles over IRIS Opvang

in ons webmagazine
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken