Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen
“Op de locatie Bouwman is de samenwerking tussen de school en kinderopvang erg goed,” zo legt assistent-leidinggevende Elleke uit. “We hebben veel overleg omdat we graag samen optrekken. We willen dezelfde lijn hanteren. Dat is prettig voor de kinderen.”
Omgeving

“De locatie is hier ideaal. Het hertenkamp, de kinderboerderij, de natuurspeelplaats en het stadspark zijn in de buurt. Zo gaan we er vaak op uit met de kinderen. Ook gaan we met de kinderen weleens boodschappen doen. Het speeltuintje in de buurt is een favoriet uitje. We houden van buiten zijn met de kinderen.”

Wennen op school

“De samenwerking met school zorgt ervoor dat een peuter zonder problemen een kleuter wordt. Je gaat vanaf onze groep al een keertje wennen. Het is een mijlpaal zonder spanning en dat is fijn.”

BSO

“Bij ons ligt de nadruk op plezier hebben. Dat begint al bij de voorschoolse opvang. Daar mag je vanaf 7.00 uur lekker rustig spelen en niets moet. Sommige kinderen nemen hun ontbijt mee, dat mag uiteraard. De jongsten brengen wij naar de klas, de oudere kinderen gaan zelf.”

Image
Kleine groepen

“Er is door de kleinschaligheid veel ruimte voor persoonlijk contact met de kinderen en hun ouders. Als we samen aan tafel zitten, zijn we net een groot gezin. Het is heel gezellig met z’n allen.”

Image
Fruit

“Na schooltijd krijgt eerst iedereen fruit en wat te drinken. De kinderen waarvan de ouders een toestemmingsformulier hebben ondertekend, mogen op bepaalde plekken zonder toezicht buiten spelen. Het Johan Cruyffcourt wordt graag bezocht. Uiteraard krijgen ze een tijd mee waarop ze terug moeten zijn. De andere kinderen spelen onder ons toezicht.”

“Bij ons ligt de nadruk op plezier hebben”
Speellokaal

“Als het een keertje minder goed weer is, kunnen de kinderen in het speellokaal spelen. Dan is er genoeg ruimte om te bewegen of leuke spelletjes te doen. De kinderen genieten daar enorm van.”

Image

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken