Voor medewerkers: office.com
“Op de locatie Bouwman is de samenwerking tussen de school en kinderopvang goed,” zo legt coördinator kinderopvang Elleke uit. “We hebben overleg, omdat we graag samen optrekken. We willen dezelfde lijn hanteren. We willen graag de verbinding met onderwijs hebben. Dat is prettig voor de kinderen.”
Omgeving

“De locatie is hier ideaal. Het hertenkamp, de kinderboerderij, de natuurspeelplaats en het stadspark zijn in de buurt. Zo gaan we er vaak op uit met de kinderen. Ook gaan we met de kinderen weleens boodschappen doen. Het speeltuintje in de buurt is een favoriet uitje. We houden van buiten zijn met de kinderen. We hebben een bolderkar, waarmee we gemakkelijk ergens naartoe kunnen gaan.”

Wennen op school

“De samenwerking met school zorgt ervoor dat een peuter zonder problemen een kleuter wordt. Je gaat vanaf onze groep al een keertje wennen. Het is een mijlpaal zonder spanning en dat is fijn.”
Elleke vertelt: "Als een ouder ermee akkoord gaat, doen we een warme overdacht met de school. Een warme overdracht is een gesprek met de pedagogisch medewerker en de ouder. Vervolgens wordt die informatie met de leerkacht van de basisschool gedeeld."

Image
“Bij ons ligt de nadruk op plezier hebben”
Speellokaal

“Als het een keertje minder goed weer is, kunnen de kinderen in het speellokaal spelen. Dan is er genoeg ruimte om te bewegen of leuke spelletjes te doen. De kinderen genieten daar enorm van.”

Kleine groepen

“Er is door de kleinschaligheid veel ruimte voor persoonlijk contact met de kinderen en hun ouders. Als we samen aan tafel zitten, zijn we net een groot gezin. Het is heel gezellig met z’n allen. We hebben aandacht voor het kind. Bijvoorbeeld als we aan tafel zitten, dan is er ruimte voor de verhalen van kinderen. Dat zijn leuke gesprekken."

Image
Gezond

“Na schooltijd krijgt eerst iedereen fruit en wat te drinken. De bso-kinderen waarvan de ouders een toestemmingsformulier hebben ondertekend, mogen op bepaalde plekken zelfstandig spelen. Het Johan Cruyffcourt wordt graag bezocht. Uiteraard krijgen ze een tijd mee waarop ze terug moeten zijn. De andere kinderen spelen onder ons toezicht.”

Image

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken