Voor medewerkers: office.com
Kinderdagopvang
Locatie Bouwman van IRIS Opvang biedt kinderdagopvang in het pand van de Bouwmanschool, op werkdagen van 7.00 tot 18.30 uur.

Samen naar buiten
We houden van buiten zijn met de kinderen en deze locatie is hiervoor ideaal. Het hertenkamp, de kinderboerderij, de natuurspeelplaats, het stadspark en een speeltuintje zijn in de buurt. We gaan er dus vaak samen op uit. Of we doen gezellig even wat boodschappen. 
Ook kunnen we naar het schoolplein, als deze niet door de school gebruikt wordt. Daarop staan leuke speeltoestellen en kunnen de kinderen volop spelen. 

VVE van 2 tot 4 jaar
Voor kinderen van 2 tot 4 jaar werken we met thema's. Elke vijf weken hebben we een nieuw thema. Bijvoorbeeld het thema mensen. Dan kijken we naar het lichaam en ontdekken de kinderen een voet. Wat doet een voet? Wat kun je met een voet? Waarom heb je een voet? 
Als we bezig gaan met het thema, gaan we naar een andere ruimte. Daardoor hebben de jongere kinderen de ruimte voor zichzelf. Dan is er tijd en aandacht voor de oudere kinderen, maar ook ruimte en rust voor de jongere kinderen. Dat is voor alle kinderen fijn. 

0 tot 2 jaar
Jongere kinderen gaan op ontdekking. Ze kruipen en rollen. We hebben een trappetje, waar kinderen heel enthousiast over zijn. Eerst omhoog klimmen en als kinderen wat verder zijn, klimmen ze er aan de andere kant weer vanaf. En het leuke is, als we het trappetje omdraaien is het een schommel. 

Wennen op school
De goede samenwerking met school zorgt ervoor dat een peuter op een plezierige manier een kleuter wordt. Kinderen gaan namelijk vanaf hun groep bij de kinderdagopvang al een keertje wennen op school. Het is een mijlpaal zonder spanning en dat is fijn voor ze.
Elleke Korteweg

Elleke Korteweg

Coördinator kinderopvang

06-43149747


Wilhelminalaan 20
8262 DE Kampen
LRK: 128617937
kinderopvangbouwman@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken