Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen
Kinderopvang
Locatie Fidelio biedt kinderopvang in de dependance Fidelio van de Willem van Oranjeschool, in de wijk De Maten in Kampen.

Verticale groep
Ouders en verzorgers waarderen de kleinschaligheid en de structuur, rust en veiligheid die we bieden. Hier zijn we eigenlijk een groot gezin. We hebben een verticale groep, dus de kinderen van 0 tot 4 jaar zitten bij elkaar. Het is prachtig om te zien hoe graag ze elkaar willen helpen en dingen samen willen doen.

De natuur in
Bij mooi weer trekken we er graag op uit. We zitten dichtbij landelijk gebied, dus dat is genieten voor de kinderen. De trekkers en de trein vinden ze bijvoorbeeld razend interessant. Binnen vijf minuten zijn we bij de Zwartendijk, waar veel agrarische bedrijven zitten.

Ontdekken
Samen met de kinderen ontdekken we graag dingen in de buurt. Er is zoveel te zien en te beleven. Zo zijn er hier bijvoorbeeld veel sloten te vinden. We gaan regelmatig met een vergrootglas op pad om bijvoorbeeld insecten en waterdiertjes te zoeken en te bekijken.
Brigitte Klement

Brigitte Klement

Assistent leidinggevende

06-48182821


Fidelio 14
8265 TA Kampen
LRK: 276221345
kinderopvangfidelio@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken