Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen
Buitenschoolse opvang
Locatie Juliana biedt buitenschoolse opvang in het pand van de Prinses Julianaschool in ’s Heerenbroek. Dit elke maandag, dinsdag en donderdag.

Afwisselend
Het is hier kleinschalig en dat betekent extra aandacht voor de kinderen. In deze prachtige landelijke omgeving kunnen zij heerlijk spelen. Op het schoolplein zijn de zandbak, de klimwand en het basketbalnet favoriet. Ook gaan we graag naar de speeltuin in de wijk. En de kinderen genieten volop van picknicken in het nabijgelegen park.

Sport, spel en koken
Onze locatie ligt dichtbij de IJssel. Als het mooi weer is, lopen we naar het strand om daar sport- en spelactiviteiten te doen. En in onze keuken maken we samen elke maand iets lekkers klaar. We kiezen vaak voor een landenthema. Bij Italië maken we bijvoorbeeld pizza’s en bij Frankrijk smullen we van croissants.

Voor elk wat wils
We vinden het leuk als de kinderen zelf aangeven wat ze graag willen doen. Het is hun vrije tijd en waar het kan, geven we er gehoor aan. Timmeren in het handenarbeidlokaal, een gezellige meidenmiddag of een bezoekje aan een boerderij in de omgeving, het kan allemaal.
Frank voor ’t Hekke

Frank voor ’t Hekke

Pedagogisch medewerker

06-24264473


Zwolseweg 103
8275 AC ‘s Heerenbroek
LRK: 844181407
bsojuliana@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken