Voor medewerkers: office.com
Buitenschoolse opvang
Locatie Juliana biedt buitenschoolse opvang in het pand van de Prinses Julianaschool in ’s Heerenbroek. Dit elke maandag, dinsdag en donderdag.

Afwisselend
Het is hier kleinschalig en dat betekent extra aandacht voor de kinderen. In deze prachtige landelijke omgeving kunnen zij heerlijk spelen. Op het schoolplein zijn de zandbak, de klimwand en het pannakooi favoriet. Ook gaan we graag naar de speeltuin in het dorp. Ook kunnen we het speellokaal gebruiken, waar we soms een grote treinbaan bouwen of sportactiviteiten ondernemen. 

Sport, spel en koken
Onze locatie ligt dichtbij de IJssel. Als het mooi weer is, lopen we naar het strand om daar lekker met water en zand te spelen. En in onze keuken koken en bakken we regelmatig lekkere dingen. 

Voor elk wat wils
We vinden het leuk als de kinderen zelf aangeven wat ze graag willen doen. Het is hun vrije tijd en waar het kan, geven we er gehoor aan. Timmeren in het handenarbeidlokaal, een gezellige meidenmiddag of een bezoekje aan een boerderij in de omgeving, het kan allemaal. We kiezen meestal geen activiteiten uit, maar laten kinderen zelf een planning maken. Daarvoor kunnen de kinderen in DoenKids kijken om activiteiten uit te zoeken. Dat is een soort grote bibliotheek met spelletjes. Ook hebben de kinderen een eigen bord op Pinterest, waar ze activiteiten op bewaren die ze graag willen doen.  
Daniëlle Hofmann

Daniëlle Hofmann

Coördinator kinderopvang

06-24264473


Zwolseweg 103
8275 AC ‘s Heerenbroek
LRK: 844181407
bsojuliana@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken