Voor medewerkers: office.com
Peuteropvang
Vanaf dinsdag 5 september 2023 bieden wij in IRIS Kindcentrum Juliana peuteropvang aan voor kinderen van 2 tot 4 jaar (met VVE-indicatie van 2,5 tot 4 jaar).
 
Openingstijden
POV Juliana is open op dinsdag en donderdag, van 8.15 tot 12.15 uur. Opvang is enkel mogelijk op beide dagen.

Spelen in het groen
Doordat deze locatie kleinschalig is, kunnen we nóg meer aandacht schenken aan ieder kind. De omgeving is landelijk en prachtig groen. Dat nodigt uit tot proberen, ontdekken en al spelend leren. Op het schoolplein kan je peuter zijn of haar energie goed kwijt, en in de zandbak worden de heerlijkste taartjes gebakken. Voor nog meer speelplezier is er een speellokaal, en we gaan ook soms naar de speeltuin in het dorp, of naar het strandje bij de IJssel. 
 
Uitdagende activiteiten
Bij de peuteropvang doen we samen allerlei uitdagende activiteiten, altijd rondom een bepaald thema. Dit is voor de kinderen herkenbaar en interessant, en ze leren er op een leuke manier enorm veel van. Het thema kan bijvoorbeeld zijn: zomer. Dan bekijken we boekjes over de zomer, praten we over de vakantie, zingen we vrolijke liedjes en knutselen we fraaie zomertaferelen. Hierna komt er weer een ander thema, en doen we weer andere gezellige dingen. Telkens weer spelen we in op de nieuwsgierigheid en interesses van jouw kind. Zo dagen we jouw kind uit in zijn of haar ontwikkeling.
 
VVE-indicatie
Heeft een kind een (grote kans op een) onderwijsachterstand? Dan geeft het consultatiebureau hem of haar een VVE-indicatie. Bij de leeftijd van 11 maanden, maakt de consultatiearts een eerste inschatting. Een definitieve indicatie wordt gegeven bij 14 maanden. Omdat onze peuteropvang VVE-gecertificeerd is, krijgt je kind (met of zonder VVE-indicatie) volop de mogelijkheid om zich te ontwikkelen.
Daniëlle Hofmann

Daniëlle Hofmann

Coördinator kinderopvang

06-24264473


Zwolseweg 103
8275 AC ‘s Heerenbroek
LRK: 185977054
povjuliana@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken