Voor medewerkers: office.com
Op de huidige plek van de Marnixschool (Bovensingel 19 in Kampen) wordt een nieuw gebouw gebouwd. Dat wordt een integraal kincentrum waar IRIS Opvang kinderdagopvang en buitenschoolse opvang gaat aanbieden. Het is nog niet bekend wanneer de opvang kan starten. 
Nieuwe locatie

IRIS Onderwijs en IRIS Opvang werken samen aan een nieuw Integraal Kindcentrum (IKC) in de wijk Kampen-Zuid, op de plek van de Marnixschool. Het huidige gebouw van de Marnixschool is gedateerd. Een fraai, nieuw gebouw met een praktische indeling maakt een IKC mogelijk én past mooi bij de uitstraling en sfeer van de wijk. In het nieuwe gebouw gaan we invulling geven aan de ontwikkelbehoefte van kinderen van 0 jaar tot aan het voortgezet onderwijs. Er komt dus kinderdagopvang én buitenschoolse opvang. 

Belangstelling
Heb je belangstelling voor opvang bij IKC Marnix? Dan kun je dit al doorgeven via ons inschrijfformulier. Zodra er meer informatie bekend is over een mogelijke startdatum, nemen wij contact met je op.
Vragen
Heb je vragen over de bouw van IKC Marnix? Of wil je meer weten over het nieuwe gebouw? Neem dan contact op met Simone van Dijk. Zij is directeur van de Marnixschool.
Image
"Alle kinderen van de Marnixschool kunnen naar de buitenschoolse opvang bij BSO Rehoboth"

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken