Voor medewerkers: office.com
Buitenschoolse opvang
In IRIS Kindcentrum Marnix, aan de Bovensingel 19 in Kampen, bieden wij buitenschoolse opvang aan, van maandag tot en met vrijdag, van 14.15 tot 18.30 uur. Binnen het IKC hechten wij veel waarde aan een doorgaande ontwikkelingslijn. Daarom is onze buitenschoolse opvang uitsluitend voor kinderen die het basisonderwijs binnen IKC Marnix volgen.

Plezier
Bij ons ligt de nadruk op plezier hebben. Dat begint al zodra de kinderen na school vanaf 14.15 uur de bso binnen komen wandelen. Iedereen krijgt dan fruit en wat te drinken en we zitten dan gezellig samen. Dat is even een rustmoment. 

Veilig spelen
De kinderen waarvan de ouders/verzorgers een toestemmingsformulier hebben ondertekend, mogen op bepaalde plekken zelfstandig buiten spelen. Uiteraard krijgen de kinderen een tijd mee waarop ze terug moeten zijn. En elk kwartier kijkt een pedagogisch medewerker of het goed gaat. Kinderen leren zo om te gaan met zelfstandigheid. De andere kinderen spelen onder ons toezicht.

Activiteiten
We spelen graag buiten, maar als het een keertje minder goed weer is, kunnen de kinderen in het speellokaal spelen. De kinderen denken mee over de activiteiten die we gaan doen. We maken gebruik van Doenkids waarin veel activiteiten staan die we kunnen gaan doen. Daarmee kunnen we elke middag weer iets nieuws ontdekken. 
Renate Selles

Renate Selles

Coördinator kinderopvang

06-24675036


Bovensingel 19
8266 BS  Kampen
LRK: 101803163
bsomarnix@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken