Voor medewerkers: office.com
Kinderdagopvang
In IRIS Kindcentrum Marnix, aan de Bovensingel 19 in Kampen, bieden wij kinderdagopvang aan, op werkdagen van 7.00 tot 18.30 uur. Binnen het IKC hechten wij veel waarde aan een doorgaande ontwikkelingslijn. Daarom is onze kinderdagopvang uitsluitend voor kinderen die hierna doorstromen naar het basisonderwijs binnen IKC Marnix.

Samen naar buiten
We houden van buiten zijn met de kinderen en deze locatie is hiervoor ideaal. Rondom het prachtige nieuwbouwpand hebben de kinderen alle ruimte om helemaal op te gaan in hun spel en om hun energie kwijt te kunnen. Hier op de kinderdagopvang ontdekken kinderen spelenderwijs en onderzoekend de wereld. Wij geven hen daarbij de ruimte die ze nodig hebben. We laten kinderen genieten van het kind-zijn. Met behulp van onze uitdagende speel- en leeromgeving prikkelen we hun nieuwsgierigheid, zodat zij steeds meer over zichzelf en de wereld ontdekken. 
 
Uitdagende thema's
Elke vijf weken werken we met een nieuw thema. Bijvoorbeeld het thema mensen. Dan kijken we naar het lichaam en ontdekken de kinderen een voet. Wat doet een voet? Wat kun je met een voet? Waarom heb je een voet? Altijd is er tijd en aandacht voor de oudere kinderen, maar ook ruimte en rust voor de jongere kinderen. Dat is voor alle kinderen fijn. 

Wennen op school
De goede samenwerking met school zorgt ervoor dat een peuter op een plezierige manier een kleuter wordt. Kinderen gaan namelijk vanaf hun groep bij de kinderdagopvang al een keertje wennen op school. Het is een mijlpaal zonder spanning en dat is fijn voor ze.
Renate Selles

Renate Selles

Coördinator kinderopvang

06-43149747


Bovensingel 19
8266 BS  Kampen
LRK: 248808539
kinderopvangmarnix@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken