Voor medewerkers: office.com
Buitenschoolse opvang
Locatie Morgenster biedt buitenschoolse opvang in het pand van basisschool de Morgenster.

Ontspanning
Onze locatie zit op een fijne plek. We hebben een gymzaal, mooi schoolplein en een groot park met speelweide bij de locatie. We kijken naar de kinderen en betrekken de kinderen bij de activiteiten die we organiseren. Geen middag is hetzelfde. 

Activiteiten
We werken met een thema en proberen dan mee te doen met de actualiteit. Ons thema was Olympische Spelen toen deze georganiseerd werden. We zoeken op welke vlag bij welk land hoort en kinderen kiezen zelf welke vlag ze gaan maken. Of we organiseren een wedstrijd in de gymzaal. 
Kinderen hebben veel fantasie. Dat blijkt wel uit de kartonnen platen die we hebben. Met klittenbad kunnen die aan elkaar vast gemaakt worden. Daarmee bouwen de kinderen hun eigen fort of kasteel. 

Nieuwsgierig
Als kinderen een vraag hebben, proberen we met elkaar het antwoord op te zoeken. Bijvoorbeeld op de tablet. Een van de jongens op de buitenschoolse opvang is gek op dieren. Hij kwam met een bijzondere naam. Toen hebben we dit opgezocht. Het bleek een soort salamander te zijn. 

Weide en water
We motiveren het buiten spelen en de deur staat open zodra het kan. Kinderen kunnen hier fijn voetballen of spelen met het gevarieerde aanbod aan speelgoed. Onze locatie ligt aan een park met een speelweide waar we graag gebruik van maken. 
Jolanda Gakes

Jolanda Gakes

Coördinator kinderopvang

06-53582541


Akelei 3
8265 KA Kampen
LRK: 161196147
bsomorgenster@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken