Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen
Buitenschoolse opvang
Locatie Morgenster biedt buitenschoolse opvang in het pand van basisschool de Morgenster.

Plezier
Bij ons ligt de nadruk op plezier hebben. Dat begint al bij de voorschoolse opvang. Daar mag je vanaf 7.00 uur lekker rustig spelen. Sommige kinderen nemen hun ontbijt mee, dat mag uiteraard. De jongsten brengen wij om 8.30 uur naar de klas, de oudere kinderen gaan zelf. Na schooltijd krijgt iedereen fruit en wat te drinken. Ook is er de mogelijkheid om warm te eten. Dat is prettig als een kind bijvoorbeeld al vroeg moet sporten.

Kleinschalig
Er zijn maximaal dertig kinderen aanwezig per middag. Zodra het kan, splitsen we de groep op leeftijd. De kinderen waarvan de ouders/verzorgers een toestemmingsformulier hebben ondertekend, mogen op bepaalde plekken zonder toezicht buiten spelen. Uiteraard krijgen de jongens en meisjes een tijd mee waarop ze terug moeten zijn. De andere kinderen spelen onder ons toezicht.

Weide en water
We motiveren het buiten spelen en de deur staat open zodra het kan. Kinderen kunnen hier fijn voetballen of spelen met het gevarieerde aanbod aan speelgoed. Onze locatie ligt aan een park met een speelweide waar we graag gebruik van maken. En we organiseren regelmatig leuke waterspelletjes voor de jongens en meisjes.
Jolanda Speijer

Jolanda Speijer

Assistent leidinggevende

06-53582541


Akelei 3
8265 KA Kampen
LRK: 161196147
bsomorgenster@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken