Voor medewerkers: office.com
Locatie Ontdekking biedt buitenschoolse opvang en peuteropvang in het pand van CBS De Ontdekking, op een prachtige groene plek, midden in de karakteristieke wijk Brunnepe in Kampen. Coördinator kinderopvang Geralda: "Kinderen leren en ontwikkelen door te spelen."
Nieuw gebouw
Het gebouw is in 2021 in gebruik genomen. Opvallend is de grote glijbaan en trap. De glijbaan is favoriet bij kinderen. In het gebouw is een speelzaal en het plein buiten heeft een schommel, kruiptunnel en een groot klimrek. Ook is er veel ruimte om te voetballen.
Peuteropvang

De peutergroep is kleinschalig. Er zijn maximaal 8 kinderen per dag in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. De opvang is geopend van 8.25 tot 12.25 uur. "Door het ontdekken, het zelf proberen, leren kinderen. Een mooi voorbeeld is het inschenken van hun eigen drinken. We hebben schenkkannen en kinderen kunnen zelf de beker vullen." 

Buitenschoolse opvang

Bij ons ligt de nadruk op plezier hebben. Dat begint al bij de voorschoolse opvang. Daar mag je vanaf 7.00 uur lekker rustig spelen. Sommige kinderen nemen hun ontbijt mee, dat mag uiteraard. De jongsten brengen wij naar de klas, de oudere kinderen gaan zelf. Na schooltijd krijgt iedereen fruit en wat te drinken en zitten we even gezellig samen.

Image
"Hier is alle ruimte om te bewegen of leuke spelletjes te doen."

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken