Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen
Buitenschoolse opvang

Locatie Ontdekking biedt buitenschoolse opvang in het pand van CBS De Ontdekking, op een prachtige groene plek, midden in de karakteristieke wijk Brunnepe in Kampen.

Plezier
Bij ons ligt de nadruk op plezier hebben. Dat begint al bij de voorschoolse opvang. Daar mag je vanaf 7.00 uur lekker rustig spelen. Sommige kinderen nemen hun ontbijt mee, dat mag uiteraard. De jongsten brengen wij naar de klas, de oudere kinderen gaan zelf. Na schooltijd krijgt iedereen fruit en wat te drinken en zitten we even gezellig samen.

Veilig spelen
De kinderen waarvan de ouders/verzorgers een toestemmingsformulier hebben ondertekend, mogen op bepaalde plekken zonder toezicht buiten spelen. Uiteraard krijgen de jongens en meisjes een tijd mee waarop ze terug moeten zijn. De andere kinderen spelen onder ons toezicht.

Gezellig speellokaal
Op onze groene locatie is het heerlijk spelen en ontspannen. Als het een keertje minder goed weer is, kunnen de kinderen zich prima vermaken in het gezellige speellokaal. Hier hebben ze alle ruimte om te bewegen of leuke spelletjes te doen. De kinderen genieten daar enorm van.

06-42911905


Ooievaarstraat 14
8262 AN Kampen
LRK: 252461782
bsoontdekking@irisopvang.nl


IRIS Opvang heeft een algemeen pedagogisch beleid. In het pedagogisch werkplan van locatie Ontdekking staat hoe wij werken op deze locatie. De GGD houdt toezicht op onze werkwijze. Informatie over de veiligheid is te lezen in het laatste inspectierapport van de GGD.

Peuteropvang

We zijn voornemens om te starten met peuteropvang per 23-8-2021.


Ooievaarstraat 14
8262 AN Kampen
administratie@irisopvang.nl 

Op onze website kun je jouw kind of kinderen aanmelden. Klik daarvoor op inschrijven. Zodra je daar alle gegevens ingevuld hebt, nemen wij contact met je op.

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Algemeen pedagogisch beleidsplan >>

Algemeen pedagogisch beleidsplan >>

Kinderen ontwikkelen zich bij IRIS Opvang al spelend, in hun eigen tempo. Omgaan met anderen, ontplooien van hobby’s en ontdekken van eigen interesses staat voorop.
Veiligheid en hygiëne >>

Veiligheid en hygiëne >>

IRIS Opvang biedt kinderen een veilige omgeving. Op elke locatie zijn alle ruimtes brandveilig en schoon. Ook gezondheid en sociale veiligheid staan op al onze locaties voorop.
Meldcode IRIS Opvang >>

Meldcode IRIS Opvang >>

We willen dat de kinderen het bij ons net zo leuk hebben als thuis. Hier doen we alles aan, bijvoorbeeld goed op de kinderen letten. Bij vermoedens van huiselijk geweld moeten wij volgens de wet de Meldcode gebruiken.
Huisregels BSO en KO IRIS Opvang >>

Huisregels BSO en KO IRIS Opvang >>

Bij IRIS Opvang mogen kinderen naar eigen inzicht invulling geven aan hun vrije tijd. Om te zorgen dat iedereen het fijn heeft, hebben we samen een paar afspraken gemaakt.
Lees alles over IRIS Opvang

Lees alles over IRIS Opvang

in ons webmagazine
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken