Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen
Buitenschoolse opvang
Locatie Ontdekking biedt buitenschoolse opvang in het pand van CBS De Ontdekking, op een prachtige groene plek, midden in de karakteristieke wijk Brunnepe in Kampen.

Plezier
Bij ons ligt de nadruk op plezier hebben. Dat begint al bij de voorschoolse opvang. Daar mag je vanaf 7.00 uur lekker rustig spelen. Sommige kinderen nemen hun ontbijt mee, dat mag uiteraard. De jongsten brengen wij naar de klas, de oudere kinderen gaan zelf. Na schooltijd krijgt iedereen fruit en wat te drinken en zitten we even gezellig samen.

Veilig spelen
De kinderen waarvan de ouders/verzorgers een toestemmingsformulier hebben ondertekend, mogen op bepaalde plekken zonder toezicht buiten spelen. Uiteraard krijgen de jongens en meisjes een tijd mee waarop ze terug moeten zijn. De andere kinderen spelen onder ons toezicht.

Gezellig speellokaal
Op onze groene locatie is het heerlijk spelen en ontspannen. Als het een keertje minder goed weer is, kunnen de kinderen zich prima vermaken in het gezellige speellokaal. Hier hebben ze alle ruimte om te bewegen of leuke spelletjes te doen. De kinderen genieten daar enorm van.
n.n.b.

n.n.b.

Assistent leidinggevende

06-42911905


Ooievaarstraat 14
8262 AN Kampen
LRK: 252461782
bsoontdekking@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken