Voor medewerkers: office.com
Peuteropvang
In basisschool CBS De Ontdekking biedt IRIS Opvang peuteropvang aan. Het is een groep voor 8 kinderen van 2 tot 4 jaar.

Zo werken wij
We zijn geopend op maandag tot en met donderdagochtend tijdens de schoolweken. In de 12 vakantieweken is de peuteropvang dicht. De opvang is van 8.25 tot 12.25 uur. Kinderen kunnen op maandag en woensdag komen, of op dinsdag en donderdag. Als er een VVE-indicatie is, kunnen kinderen vier dagen komen. 

Visie IRIS Opvang
Kinderen leren en ontwikkelen door te spelen. En door te bewegen, hun zintuigen te gebruiken en door ervaren. Om tot ontwikkelen te komen is het belangrijk dat peuters zich goed en veilig voelen. Daar besteden we veel aandacht en tijd aan. Wil je meer weten over de visie van IRIS over peuteropvang? Lees dan hier verder.

Dag programma
Zodra de kinderen gebracht zijn, is er vrij spel. Kinderen kunnen dan zelf een activiteit kiezen. Bijvoorbeeld spelen in de kunsthoek of een puzzel maken. Daarna doen we met elkaar een activiteit van het thema. Rond half 11 is het tijd voor eten en drinken. Vervolgens gaan we nog naar buiten of naar het speellokaal. De ochtend is altijd zo voorbij. 

VVE-indicatie
Kinderen met een VVE-indicatie kunnen van maandag- tot en met donderdagochtend naar de peutergroep. Een VVE-indicatie wordt gegeven door het consultatiebureau aan kinderen die (een risico op) een onderwijsachterstand hebben. Als je kind 11 maanden is, wordt door de consultatiearts een eerste inschatting gemaakt. Als je kind 14 maanden is, wordt de definitieve indicatie gegeven. De gemeente Kampen bepaalt welke regels er gelden voor een consulatiebureau om een VVE-indicatie af te geven. De peutergroep is VVE-gecertificeerd, waardoor je kind alle kansen krijgt om zich te ontwikkelen. Natuurlijk kunnen peuters zonder VVE-indicatie ook naar de peuteropvang komen. 
Geralda van der Kamp

Geralda van der Kamp

Coördinator kinderopvang

06-38030615


Ooievaarstraat 14
8262 AN Kampen
LRK: 169929309
povontdekking@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken