Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen
Peuteropvang
IRIS Opvang gaat op 25 oktober 2021 starten met een peutergroep op basisschool CBS De Ontdekking. In het nieuwe schoolgebouw komt een groep voor 8 kinderen van 2,5 tot 4 jaar.

Visie IRIS Opvang
Kinderen leren en ontwikkelen door te spelen. En door te bewegen, hun zintuigen te gebruiken en door ervaren. Om tot ontwikkelen te komen is het belangrijk dat peuters zich goed en veilig voelen. Daar bestenden we veel aandacht en tijd aan.

VVE-indicatie
Kinderen met een VVE-indicatie kunnen van maandag- tot en met donderdagochtend naar de peutergroep. Een VVE-indicatie wordt gegeven door het consultatiebureau aan kinderen die (een risico op) een onderwijsachterstand hebben. Als je kind 11 maanden is, wordt door de consultatiearts een eerste inschatting gemaakt. Als je kind 14 maanden is, wordt de definitieve indicatie gegeven. De gemeente Kampen bepaalt welke regels er gelden voor een consulatiebureau om een VVE-indicatie af te geven.
De peutergroep is VVE-gecertificeerd, waardoor je kind alle kansen krijgt om zich te ontwikkelen.

Peuteropvang
Natuurlijk kunnen peuters zonder VVE-indicatie ook naar de peuteropvang komen. De keuze is uit peuteropvang op maandag en woensdag óf dinsdag en donderdag.
Marith van der Sluis

Marith van der Sluis

Pedagogisch medewerker

06-38030615


Ooievaarstraat 14
8262 AN Kampen
LRK: 169929309
povontdekking@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken