Voor medewerkers: office.com
"BSO Oranje en de Oranjeschool zijn één. Dat is voor ouders en kinderen een groot voordeel", aldus pedagogisch medewerker Lianne Teekman. "De leukste activiteit is verstoppetje spelen in school, als alle meesters en juffen weg zijn."
Sfeer
"BSO Oranje is een kleine bso. Ondanks dat het in de Oranjeschool zit, voelt het als een huiskamer. De sfeer is gemoedelijk. Kinderen spelen samen en doen enthousiast mee aan activiteiten."
Image
Buiten
"We maken gebruik van het grote plein. Daarop staan leuke speeltoestellen en is veel ruimte om te voetballen of te fietsen. Ook hebben we een tuin met groente en fruit. Deze tuin wordt door ouders onderhouden. Vooral als er fruit groeit, komen we er vaak. Samen bonen poten, onkruid wieden of bessen plukken. En natuurlijk opeten, dat is het lekkerste fruit."
Activiteiten
"Eens per maand bespreken we met elkaar welke activiteiten we gaan doen. Kinderen bekijken zelf in Doenkids, een database met allemaal activiteiten. Ook zoeken ze op internet naar activiteiten. Daar maken we dan een rooster van. Kinderen hebben behoefte aan het zelf uitkiezen van activiteiten."
Image
Alle leeftijden samen

"Ook de kinderen kennen elkaar goed. Ze worden gestimuleerd om elkaar op te zoeken en samen leuke dingen te doen. Het kan dus maar zo dat kinderen uit groep acht knutselen met de kleuters. Leuk om te zien hoe kinderen van alle leeftijden samen optrekken."

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken