Voor medewerkers: office.com
Buitenschoolse opvang
Locatie Oranje van IRIS Opvang biedt buitenschoolse opvang (BSO) in het pand van De Oranjeschool.

Onderwijs en opvang
Lianne Teekman is pedaogisch medewerker én onderwijsassisent. Daardoor kent ze de kinderen en zijn opvang en onderwijs één. De sfeer is fijn, kinderen voelen zich gezien en gehoord en de deuren staan open voor de inwoners van het dorp. Iedereen is er welkom en iedereen kent elkaar.

Dag programma
Eerst is er tijd voor ontspanning. Sommige kinderen hebben behoefte aan beweging en gaan voetballen. Andere kinderen gaan knutselen of een boek lezen. Rond 3 uur gaan we fruit eten en drinken. Daarna gaan kinderen nog even verder waar ze aan begonnen waren. Rond half 4 gaan we naar buiten of beginnen we met een activiteit. Meestal tot ongeveer half 5. Dan hebben we trek en zin in een cracker en drinken. Deze twee momenten (rond 3 uur en half 5) zijn erg gezellig. Allemaal aan tafel en dan verzorgen de kinderen zoveel mogelijk zelf het eten. Dus zelf de cracker smeren en drinken inschenken. Daarna kunnen kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen. 
Daniëlle Hofmann

Daniëlle Hofmann

Coördinator kinderopvang

06-43128658


Burg. v. Vleutenstraat 10
8276 AL Zalk
LRK: 235004571
bsooranje@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken