Voor medewerkers: office.com

In het nieuwe dorp Reeve bij Kampen komt een nieuw IRIS Kindcentrum: IKC Reeve. Hier vind je al direct vanaf de opening (naar verwachting in het najaar van 2025) opvang en basisonderwijs onder één dak.

Het dorp Reeve

In Reeve komen zo’n 600 nieuwbouwwoningen, verdeeld over 3 deelgebieden. Er wordt gestart met De Dorpskern, Het Eiland en het gedeelte op de Klimaatdijk: De Werven. Deze 3 gebieden hebben allemaal hun eigen landschappelijke sfeer. Naar de opvang en/of naar school gaan, dat kan gewoon in het dorp zelf. Wonen, werken, leren en spelen; aan of bij het water en in het groen. Er is vertier voor jong en oud: een haven, sluis, ligweide, strandje, park, evenemententerrein, dorpskern en meerdere plantsoenen en speelplekken.

Het nieuwe IKC Reeve

Op dit moment overleggen we met de gemeente over bijvoorbeeld de locatie, de faciliteiten en de startdatum van IKC Reeve. Zoals het er nu naar uitziet, wordt er eerst een zogeheten semipermanent pand gebouwd. We hopen dat dit gebouw in het najaar van 2025 gereed is.

De verkoop van de huizen in Reeve gaat iets langzamer dan gepland, waardoor ook de planning van de voorzieningen die er gaan komen wat vertraagt. We bekijken nu samen met de gemeente of we een en ander misschien iets sneller kunnen laten verlopen.

Voorlichtingsbijeenkomst: najaar 2023

Natuurlijk houden we jou graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom onze locatie in Reeve. Daarom plannen we voor komend najaar een voorlichtingsbijeenkomst. Dan geven we jou informatie én kun jij ons jouw opvangwensen laten weten. Wil jij er graag bij zijn? Laat het ons dan weten in een mailtje aan serviceteam@irisopvang.nl.

Zet in de onderwerpregel van de mail: ‘Voorlichting Reeve’. Vervolgens typ je in de mail zelf:

- jouw naam
- jouw adres, postcode en woonplaats
- jouw telefoonnummer
- jouw e-mailadres
- de naam/namen van je kind(eren)
- de (vermoedelijke) geboortedatum
- de datum per wanneer jij opvang wenst
- welk soort opvang jij graag wilt voor jouw kind (kinderdagopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang)

We laten het jou weten zodra de datum, het tijdstip en de locatie van de voorlichtingsbijeenkomst bekend zijn.

Image
"IKC Reeve biedt al direct vanaf de opening opvang en onderwijs onder één dak"

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken