Voor medewerkers: office.com
“Op de locatie Regenboog is de samenwerking tussen de school en kinderopvang goed,” zo legt coördinator kinderopvang Elleke uit. “We hebben overleg, omdat we graag samen optrekken. We willen dezelfde lijn hanteren. We willen graag de verbinding met onderwijs hebben. Dat is prettig voor de kinderen.”
Lekker buitenspelen

“We motiveren het buitenspelen. De deur gaat open zodra het kan. Op het schoolplein kun je rennen, springen, dansen en stoeien. Er is volop buitenspeelgoed, en alle ruimte om je energie kwijt te kunnen. Of om een balletje te trappen met vrienden en vriendinnen. In de zomer gaan we hier fijn picknicken op het gras. Gezellig met elkaar genieten van allerlei (zelfgemaakt) lekkers, in een fijne en ontspannen sfeer."

Wennen op school

“De samenwerking met school zorgt ervoor dat een peuter zonder problemen een kleuter wordt. Je gaat vanaf onze groep al een keertje wennen. Het is een mijlpaal zonder spanning en dat is fijn. Als een ouder ermee akkoord gaat, doen we een warme overdacht met de school. Een warme overdracht is een gesprek met de pedagogisch medewerker en de ouder. Vervolgens wordt die informatie met de leerkacht van de basisschool gedeeld."

Image
“Bij ons ligt de nadruk op plezier hebben”
Speellokaal

“Als het een keertje minder goed weer is, kunnen de kinderen in het speellokaal spelen. Dan is er genoeg ruimte om te bewegen of leuke spelletjes te doen. De kinderen genieten daar enorm van.”

Kleine groepen

“Er is door de kleinschaligheid veel ruimte voor persoonlijk contact met de kinderen en hun ouders of verzorgers. Als we samen aan tafel zitten, zijn we net een groot gezin. Het is heel gezellig met z’n allen. We hebben aandacht voor het kind. Als we dan samen lekker aan het eten zijn, is er ruimte voor de verhalen van kinderen. Dat zijn leuke gesprekken."

Image
Gezond

“Na schooltijd krijgt eerst iedereen fruit en wat te drinken. Daarna mogen kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen. Een spannend boek lezen, een hut bouwen, een gezelschapsspel doen, iets lekkers bakken of buiten spelen, bijvoorbeeld. Er is zóveel leuks te doen, voor elke leeftijd. En natuurlijk zijn wij altijd dichtbij, zowel binnen als buiten.”

Image

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken