Voor medewerkers: office.com
Buitenschoolse opvang
Locatie Rehoboth biedt buitenschoolse opvang in het pand van de Rehobothschool.

Huiselijke sfeer
De buitenschoolse opvang op deze locatie is in een huiselijke sfeer, waarin kinderen van alles kunnen ondernemen. Ze hebben hier volop de ruimte om lekker buiten te spelen en hun energie kwijt te kunnen. Het schoolplein heeft een sociale buurtfunctie, dus regelmatig komen klasgenoten hun vriendjes halen om gezellig samen te spelen.

Ruimte en aandacht
Een tijdje terug belde een ouder. Die zocht opvang met een huiselijke sfeer en wilde daarom graag gebruik maken van de opvang bij de locatie Rehoboth. "We werken met kleine groepjes kinderen. Elk kind krijgt op deze manier aandacht en kan zijn of haar verhaal vertellen. Dat is kenmerkend voor onze huiselijke sfeer," legt Renate uit. 

Leuke activiteiten
Zomers zijn we vaak in het park te vinden. Voetballen op het grote grasveld of op ontdekkingstocht in de natuur. Ook gaan we soms vissen, dan gaat er altijd een pedagogisch medewerker mee. 

Veilig voelen
Op de locatie werken vaste pedagogisch medewerkers. Zij stimuleren kinderen om mee te doen met de activiteiten. Maar het is vrije tijd, dus kinderen mogen zelf aangeven of ze mee willen doen. We kijken naar het kind en wat het kind nodig heeft. Veilig voelen en vertouwen zijn heel belangrijk. 
Renate Selles

Renate Selles

Coördinator kinderopvang

06-13631589


Populierenstraat 18
8266 BK Kampen
LRK: 195370338
bsorehoboth@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken