Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen
Buitenschoolse opvang
Locatie Rehoboth biedt buitenschoolse opvang in het pand van de Rehobothschool.

Huiselijke sfeer
De buitenschoolse opvang op deze locatie is in een huiselijke sfeer, waarin kinderen van alles kunnen ondernemen. De jongens en meisjes hebben hier volop de ruimte om lekker buiten te spelen en hun energie kwijt te kunnen. Het schoolplein heeft een sociale buurtfunctie, dus regelmatig komen klasgenoten hun vriendjes halen om gezellig samen te spelen.

Leuke activiteiten
We werken hier twee maanden aan een thema. Binnen dat thema worden allerlei leuke activiteiten aangeboden, zoals knutselen en koken. Ook bewegen en spelen in de natuur horen daar natuurlijk bij. Het is aan de kinderen of ze hieraan mee willen doen. Het is hun vrije tijd, dus meedoen mag, maar hoeft niet. Plezier staat voorop.

Samenwerking
Wij hebben goed contact met de leerkrachten. Mocht een kind iets bijzonders hebben meegemaakt op een schooldag, dan krijgen wij dat te horen. Uiteraard alleen als ouders/verzorgers hier toestemming voor hebben gegeven. Wij zien de leerkrachten als onze collega’s en werken dan ook graag met hen samen. Voor de kinderen is dit heel fijn, het geeft hen structuur en duidelijkheid.
Renate Selles

Renate Selles

Assistent leidinggevende

06-13631589


Populierenstraat 18
8266 BK Kampen
LRK: 195370338
bsorehoboth@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken