Voor medewerkers: office.com
Kinderopvang
Locatie Rehoboth biedt kinderopvang in het pand van de Rehobothschool, op werkdagen van 7.00 tot 18.30 uur.

Huiselijk en actief
De vaste gezichten en de huiselijke opvang zorgen voor blije ouders/verzorgers en kinderen. We gaan iedere dag met de kinderen naar buiten. Als het echt slecht weer is, bewegen we in de gymzaal. Ook maken we graag uitstapjes met de kinderen. We zoeken een speeltuin op in de buurt of we gaan met een picknickkleed naar een veldje.

Voorschoolse educatie
We kijken goed naar waar de kinderen aan toe zijn. Vanaf ongeveer twee jaar bieden we voorschoolse educatie aan. Dit sluit aan op wat de kinderen straks als kleuter de basisschool doen. We zingen liedjes in de kring, oefenen op een leuke en speelse manier met tellen en we werken in thema’s die aansluiten bij school.

Fijne overgang naar school
Vanuit de opvang gaan de kinderen naar de Rehobothschool of Marnixschool. Altijd hebben we een goede overdracht met de kleuterjuf en kinderen mogen ook al enkele uurtjes wennen. Als we zien dat kinderen extra uitdaging of aandacht kunnen gebruiken, overleggen we met de leerkrachten. Zo zorgen we dat de overgang naar school voor ieder kind zo makkelijk en fijn mogelijk wordt.
Renate Selles

Renate Selles

Assistent leidinggevende

06-24651679


Populierenstraat 18
8266 BK Kampen
LRK: 110872757
kinderopvangrehoboth@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken