Voor medewerkers: office.com
Kinderdagopvang
Locatie Rehoboth biedt kinderdagopvang in het pand van de Rehobothschool, op werkdagen van 7.00 tot 18.30 uur.

Ik zie je
We gaan op een respectvolle manier om met kinderen. Bijvoorbeeld als we een kind oppakken uit de stoel, kijken we het kind eerst aan en vertellen we wat we gaan doen. Zo bouwen de kinderen een goede band op met de pedagogisch medewerkers. 

Ontwikkeling
We stimuleren kinderen om te gaan ontdekken. Ontdekken wat ze kunnen, wie ze zijn en de wereld om hen heen. Bij baby's doen we dat door een rode doek of houten bord bij het kind te leggen. Het kind kan het dan zelf pakken. Daardoor stimuleren we de ontwikkeling, in plaats dat we het aan het kind geven. 
Bij dreumessen leggen we materialen klaar en gaat het kind zelf ontdekken wat het kind met de materialen kan gaan doen. We vertellen dus niet wat het kind zou moeten doen. 

Passend
Het peuterprogramma is vrijblijvend. Als een kind er nog niet aan toe is, passen we het aan. Is het te veel voor een kind, dan bespreken we dat met ouders/verzorgers. En soms is een kind van twee jaar er al eerder aan toe en heeft het de prikkelingen nodig. Dan kan het kind uiteraard al eerder meedoen met de peutergroep. 

Fijne overgang naar school
Vanuit de opvang gaan de kinderen naar de Rehobothschool of naar de Marnixschool. We hebben een goede overdracht met de kleuterjuf en kinderen mogen ook al enkele uurtjes wennen. Als ouders daar toestemming voor gegeven hebben, bespreken we de ontwikkeling van kinderen met de kleuterjuf. Zo zorgen we dat de overgang zo makkelijk mogelijk is als het kind vier jaar wordt.
Leonie Groen

Leonie Groen

Coördinator kinderopvang

06-24651679


Populierenstraat 18
8266 BK Kampen
LRK: 110872757
kinderopvangrehoboth@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken