Voor medewerkers: office.com
Kinderopvang Stroomdal is gericht op buiten. Assistent-leidinggevende Mariska is blij dat de buitenspeelruimte verbonden is aan de groep. “Zo kunnen de kinderen altijd naar buiten. Als het regent nemen we de parapluutjes mee, we verzinnen altijd wel iets.”
Liedjes

Tijdens het brengen beginnen alle kinderen met spelen. “Na het opruimen genieten we met zijn allen van een grote schaal met groente en fruit. Voor ieder moment hebben wij een liedje. Voor het opruimen en bij het eten bijvoorbeeld. Herkenning vinden jonge kinderen erg prettig.”

Rustige start van de dag

Het vaste team zorgt voor blije kinderen. “De kinderen zijn hier echt op hun plek. We houden er van om de groep gezellig te maken. Zo starten we de dag met schemerlampen aan in plaats van het felle licht. We nemen graag de tijd voor ouders bij het brengen en halen van de kinderen. De baby’s hebben een schriftje waarin we de dag beschrijven.”

Image
Image
“Er worden regelmatig heerlijke hapjes gemaakt”
Veel buiten spelen

“Buiten spelen is favoriet op BSO Stroomdal,” zo vertelt assistent-leidinggevende Mandy. “Er zijn zoveel mogelijkheden, je hoeft je bij ons nooit te vervelen. Zo zijn er een pannakooi en een trimparcours. De nadruk bij ons ligt op spel en je eigen keuzes maken. Het is tenslotte je vrije tijd dat je bij ons bent.”

Activiteiten

“Bij het waterplantsoen zijn er vlotten met touwen, kun je hangen in hangmatten en wordt er gespeeld op de kabelbaan en het pontje. De dierenweide van Cantecleer worden ook zeer gewaardeerd. Er is meer dan genoeg aanbod buiten voor alle leeftijden. Binnen kunnen kinderen spelen in het speellokaal of meedoen aan een activiteit in de keuken. Er worden regelmatig heerlijke hapjes gemaakt. Je kunt ook heerlijk rustig een boekje lezen als je daar behoefte aan hebt. We werken graag samen met school. Dan sluiten onze thema’s aan. Ook kunnen de kinderen meedoen aan sportclinics die door de buurtsportcoach gegeven worden.”

Image

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2022 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken