Voor medewerkers: office.com
Kinderopvang Stroomdal is gericht op buiten. Coördinator kinderopvang Mariska is blij dat de buitenspeelruimte verbonden is aan de groep. “Zo kunnen de kinderen altijd naar buiten. Als het regent nemen we de parapluutjes mee, we verzinnen altijd wel iets.”
Buiten

Bij het kinderdagverblijf hebben we een grote wandelwagen. We kunnen gemakkelijk met de kinderen naar speeltuinen in de wijk. "Ook hebben we een buitenkeuken, waar kinderen kunnen spelen met zand en water. Spelen in de buitenlucht is gezond en daarom zijn we dus veel buiten. Kinderen kijken graag door de kijkgaten in de houten wand. Dan kunnen ze de kippen en konijnen zien. En soms kijken we in het hok of de kippen een ei gelegd hebben." 

Rustige start voor de kinderen

Het vaste team zorgt voor blije kinderen. Mariska vertelt: “De kinderen zijn hier echt op hun plek. We houden er van om de groep gezellig te maken. Zo starten we de dag met schemerlampen aan. We nemen graag de tijd voor ouders bij het brengen en halen van de kinderen.”

Image
Image
“Er worden regelmatig heerlijke hapjes gemaakt”
Veel buiten spelen

“Buiten spelen is favoriet op BSO Stroomdal en BSO Zijstroom,” zo vertelt coördinator kinderopvang Mandy. “Er zijn zoveel mogelijkheden, je hoeft je bij ons nooit te vervelen. Zo zijn er een pannakooi en een trimparcours. De nadruk bij ons ligt op spel en je eigen keuzes maken. Het is tenslotte je vrije tijd dat je bij ons bent.”

Activiteiten

“Bij het waterplantsoen zijn er vlotten met touwen, kun je hangen in hangmatten en wordt er gespeeld op de kabelbaan en het pontje. De dierenweide van Cantecleer worden ook zeer gewaardeerd. Er is meer dan genoeg aanbod buiten voor alle leeftijden. Binnen kunnen kinderen spelen in het speellokaal of meedoen aan een activiteit in de keuken. Er worden regelmatig heerlijke hapjes gemaakt. Je kunt ook heerlijk rustig een boekje lezen als je daar behoefte aan hebt. We werken graag samen met school. Dan sluiten onze thema’s aan. Ook kunnen de kinderen meedoen aan sportclinics die door de buurtsportcoach gegeven worden.”

Image

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken