Voor medewerkers: office.com
Buitenschoolse opvang (vanaf 7 jaar)
Locatie Zijstroom biedt buitenschoolse opvang in het pand van basisschool Het Stroomdal.

Uitdaging
Kinderen van groep 4 t/m 8 gaan naar BSO Zijstroom. Kinderen willen graag uitgedaagd worden. Daarom bieden we hier uitgebreide activiteiten aan. Bijvoorbeeld als we ijs maken, dan gaat het niet alleen over ijs. Maar ook om de ingrediënten. Hoeveel manieren zijn er om ijs te maken en waar komen alle ingrediënten vandaan? We dagen de kinderen uit om breder te kijken en op zoek te gaan naar hun talenten. Door het diverse activiteitenaanbod gaan kinderen op zoek naar zichzelf. Ze ontdekken wat ze leuk vinden en wat bij ze past. 

Activiteiten
Een raket maken, figuurzagen, een windmeter bouwen en testen: het zijn enkele voorbeelden van de activiteiten die we aanbieden. Kinderen kunnen in DoenKids of op Pinterest zelf activiteiten opzoeken. Ook besteden we aanacht aan sociale contacten en de omgang met elkaar. Bijvoorbeeld bij het thema 'ik houd van jou', hebben we samen soep gemaakt. Maar stel dat je één ingrediënt weg laat, hoe smaakt de soep dan? De pedagogisch medewerkers kunnen dan gemakkelijk het gesprek openen over buitensluiten en pesten. Dan ontstaan er goede gesprekken. 

Zelfstandigheid
Vanaf 8 jaar kunnen kinderen, met toestemming van de ouder(s)/verzorger(s), meer zelfstandheid krijgen. Dan is er minder direct toezicht. Bijvoorbeeld om te gaan voetballen in de pannakooi. Kinderen vinden dit stoer. 
Mandy Heerschop

Mandy Heerschop

Coördinator kinderopvang

06-18597842


Bouwkamp 4
8266 KL Kampen
LRK: 336720865
bsostroomdal@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken