Voor medewerkers: office.com

Over ons, dit is IRIS Opvang

Bij IRIS Opvang is het net zo leuk als thuis. Voor ieder kind, in iedere leeftijd. Elke fase is een prachtige periode, waarin je als jong mens mag groeien, beleven en ontdekken. Het thuisgevoel dat kinderen bij IRIS Opvang ervaren, is hiervoor een mooie en stevige basis.

Kind centraal
Kinderen voelen dat zíj bij IRIS Opvang centraal staan. In de kinderopvang is een warme, rustige sfeer en er is een regelmatige dagindeling. Van hieruit verkent je kind vol vertrouwen de wereld om zich heen. In de buitenschoolse opvang kunnen de jongens en meisjes hun (school)verhaal kwijt en lekker spelen en ontspannen.

Opvang en onderwijs onder één dak
Voor kinderen en ouders/opvoeders is het fijn dat elke locatie van IRIS Opvang is gevestigd in een school van IRIS Onderwijs. Kinderen kennen de wijk, ‘hun’ gebouw en de gezichten om hen heen. Alles en iedereen voelt vertrouwd. Ook omdat we altijd de cultuur, structuur en sfeer van de school volgen.

Huiselijke omgeving
Bij IRIS Opvang helpen we de kinderen graag zelfredzaam worden en hun eigen identiteit ontwikkelen. De groepen hebben vaste pedagogisch medewerkers. Zij denken vanuit het kind en peilen zijn of haar behoeften. Door de huiselijke sfeer vinden kinderen het hier net zo leuk als thuis. En de afspraken van school gelden ook bij de opvang. Helder en herkenbaar.

Ontdek meer
Meer weten over IRIS Opvang? Proef de sfeer, ontdek de ervaringen van ouders, bekijk ons nieuws en lees over de oudercommissie, het bestuur en onze ketenpartners. En wie graag wil komen werken bij IRIS Opvang, vindt op deze website onze vacatures.
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken