HEEFT U EEN VRAAG? KLIK HIER of BEL DIRECT (038-3333898, optie 2)
E-mail
info@irisopvang.nl
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Nieuws

Van schooljaar naar kalenderjaar

Bij een BSO en een KO contract voor 44, 48 of 52 weken, zit een vakantie-urentegoed. Dit tegoed kan ingezet worden tijdens de schoolvakanties om opvang af te nemen. IRIS Opvang berekende het tegoed per schooljaar. Als aan het einde van het schooljaar blijkt dat er meer vakantie-uren gebruikt zijn dan betaald, volgt er een extra factuur. Maar de periode schooljaar is niet handig en dit gaat veranderen. 

Met ingang van 1 januari 2020 stapt IRIS Opvang over naar een vakantie-urentegoed per kalenderjaar. Omdat we voor de overstap naar kalenderjaar een overgangsperiode nodig hebben, komt de eerstvolgende eindafrekening pas begin 2021. 

Het toekennen van vakantie-uren per kalenderjaar is gunstiger voor de ouders. De landelijke spreiding van de zomervakantie (vroeg, midden of laat) is namelijk niet meer van invloed op de eindafrekening. Ook voor de financiële administratie van IRIS Opvang is het prettig om in kalenderjaren te rekenen. De boekhouding is erop ingericht en ook Kidsadmin is ingesteld op kalenderjaren. 

Heeft u vragen over de vakantie-uren per kalenderjaar? Neem dan contact op met de administratie van IRIS Opvang via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898 (optie 2)
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2019 web by step. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken