HEEFT U EEN VRAAG? KLIK HIER of BEL DIRECT (038-3333898, optie 2)
E-mail
info@irisopvang.nl
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Nieuws

Update ouderportaal

Begin 2020 komt er een nieuwe versie beschikbaar van het ouderportaal. De software ontwikkelaar heeft in december deze update aangekondigd bij IRIS Opvang. 

Update
Een ouderverzorger kan op twee manieren inloggen in het ouderportaal:
1. via de app
2. via de browser
Wat de ouder kan zien in het ouderportaal is afhankelijk of de ouder inlogt via de app of browser. In de eerste maanden van 2020 komt er een update van de app, zodat de app daarna meer mogelijkheden krijgt. Het gaat om het aanvragen van ruilingen, vakantiedagen en studiedagen. Dit is al wel mogelijk via de browser en verschillende ouders hebben gevraagd of dit ook via de app mogelijk is. IRIS Opvang heeft dit doorgegeven aan de ontwikkelaar en daarom wordt het ingebouwd. 

Tegelijk met deze update wordt in het ouderportaal (app en browser) enkele foutjes hersteld. Bijvoorbeeld: Bij het aanvragen van ruilingen en het doorgeven van afmeldingen worden deze soms verkeerd verwerkt in de administratie. Dat heeft te maken met een bug in de software. De software ontwikkelaar is op de hoogte van deze foutjes en heeft aangegeven dit te herstellen.

Als de update van de app beschikbaar is, krijgt de ouder/verzorger die de app gebruikt op het toestel een melding van de App Store of Google Play Store om de app bij te werken. 

Inloggen
Bestaande klanten van IRIS Opvang kunnen op www.irisopvang.nl/ouderportaal inloggen. Op deze pagina staat ook een link naar de App Store en Google Play Store om de app te downloaden. De gebruikersnaam voor het ouderportaal is het emailadres van de ouder/verzorger die bekend is bij IRIS Opvang. 

Vragen?
Als u vragen heeft over het ouderportaal, mail uw vraag dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898 (optie 2)
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2020 web by step. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken