Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Artikel: Zomerfeest 2020!

Het is bijna weer zo ver, het zomerfeest van IRIS opvang! Een feest waar we elk jaar met zijn allen naar uit kijken. Voor ons als IRIS opvang, maar ook voor kinderen en ouders een manier om het schooljaar feestelijk af te sluiten. 

Een dag waarop we samen komen, plezier hebben met elkaar en vooral veel leuke activiteiten organiseren. Helaas gooit Corona dit jaar roet in het eten. Het organiseren van een zomerfeest gaat nu anders. Want met een hele locatie samenkomen op één dag, inclusief ouders, is helaas niet haalbaar. Toch niet getreurd, bij IRIS opvang kijken wij naar mogelijkheden in plaats van belemmeringen. Dus we draaien het vraagstuk om: wat kunnen we dit jaar wel organiseren?

En eigenlijk is één ding voor ons overduidelijk, het zomerfeest van dit jaar draait om genieten! Een moment om samen te zijn en te vieren dat we ondanks Corona, toch nog de mogelijkheid hebben om het schooljaar feestelijk af te sluiten en samen te komen voordat de zomervakantie begint.

Medewerkers bedachten de zomerfeestweek. Deze week vind plaats van maandag 29 juni tot en met vrijdag 3 juli. Een week waarin elk kind op zijn/haar opvangdag een extra feestje kan vieren. Zo voorkomen we dat er extra kinderen en ouders op locatie zijn én is er voor een ieder iets leuks te vieren. We hebben activiteiten bedacht die passend zijn bij het thema ‘Beroep onder de loep’.  Zo heeft de buitenschoolse opvang activiteiten als waterspelletjes voor het beroep brandweer, maar ook flessenvoetbal, blikgooien en noem maar op.

Voor het kinderdagverblijf(KDV) is een activiteit, passend bij een beroep iets ingewikkelder. Voor de kinderen van het kinderdagverblijf vinden wij het belangrijk om zintuigen te stimuleren en op een natuurlijke manier te ontdekken. Hiervoor zijn activiteiten bedacht als ‘het-blote-voeten-pad’ en ‘de kleine Picasso’ waarbij kinderen met handen of voeten mogen verven.

We hopen dat u, jij, jullie net zo enthousiast zijn over deze zomerfeestweek als wij! Alleen samen zijn we sterk, alleen samen kunnen we genieten.

Geschreven door Nienke Bakker
Pedagogisch medewerker 

 

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898 (optie 2)
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken