Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Nieuws uit de oudercommissie

De centrale oudercommissie brengt je graag het laatste nieuws naar aanleiding van de vergadering op 14 december. 

Op maandag 14 december heeft de centrale oudercommissie van IRIS Opvang vergaderd. Tijdens de vergadering, die tegenwoordig digitaal plaatsvindt, is onder andere gesproken over de noodopvang die vanwege de lockdown weer van kracht wordt. We zien dat er snel geschakeld wordt door IRIS Opvang en dat de oudercommissie goed wordt geïnformeerd en betrokken bij beslissingen. 

Daarnaast is gesproken over het tevredenheidsonderzoek dat is uitgevoerd onder ouders en medewerkers. De volgende vergadering zullen de onderzoeksresultaten meer uitgebreid aan bod komen. Verder is de oudercommissie zich aan het oriënteren op het instellen van decentrale commissies per locatie. IRIS Opvang is de afgelopen jaren flink gegroeid en vertegenwoordiging en medezeggenschap per locatie is een passende volgende stap. Wij zullen alle ouders hierover uitgebreid informeren zodra duidelijk is op welke wijze dit vorm gaat krijgen.

Ook hebben we op 14 december afscheid genomen van twee leden van het eerste uur. Yvette en Kim waren vanaf de start van IRIS Opvang betrokken bij de oudercommissie. Zij gaan ons na zes (!) jaar verlaten. Ook via deze weg nogmaals hartelijk dank voor jullie constructieve bijdrage. Een van hen zei: ‘Het is mooi om te zien hoe de organisatie zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. We worden serieus genomen als oudercommissie en zaken worden echt aangepakt.'

Met het vertrek van Kim en Yvette ontstaan er vacatures. We zijn daarom hard op zoek naar ouders die een bijdrage willen leveren in de medezeggenschap. De oudercommissie komt op voor de belangen van alle ouders en verzorgers. De leden doen dit door gevraagd én ongevraagd adviezen te geven aan de directie van IRIS Opvang. De oudercommissie bewaakt en bevordert zo de kwaliteit van zowel de kinderopvang als de voor- en naschoolse opvang.

Mocht u interesse hebben, dan kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dit e-mailadres is de oudercommissie ook bereikbaar voor vragen of opmerkingen.

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken