Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Verslag vergadering oudercommissie juni 2021

Op woensdag 2 juni heeft de centrale oudercommissie van IRIS Opvang vergaderd. Dit was, in verband met de coronamaatregelen, nog een online vergadering. Een verslag van de vergadering kun je hier lezen.  

Op woensdag 2 juni heeft de oudercommissie van IRIS Opvang vergaderd. Tijdens deze laatste online vergadering is onder andere gesproken over VVE-beleid en het pedagogisch werkplan. Met de directeur opvang, Suzan de With, is gesproken over de communicatie richting ouders vanuit het hoofdkantoor en vanuit de verschillende locaties. Vanuit de oudercommissie hebben we tips en suggesties ter verbetering gegeven. De hoop en wens bestaat om vanuit de decentrale oudercommissies meer rechtstreeks contact met de locaties te hebben, zodat er sprake is van korte(re) lijnen.

De oudercommissie heeft positief advies uitgebracht op een aantal pedagogische beleidsstukken. De oudercommissie is verheugd te lezen dat in het beleid heldere visie op opvang en ontwikkeling van de kinderen is opgenomen. IRIS Opvang wil kinderen zien opgroeien tot onbevangen mensen met een positief zelfbeeld. En dat lezen we terug in beleid en werkplannen. De waarden van IRIS Opvang zijn zichtbaar vertaald in beleid.

Ook deze vergadering namen we afscheid van een tweetal leden. Alien Penninkhof en Martha Wagteveld-Osborn hartelijk dank voor jullie constructieve bijdrage de afgelopen jaren!

Gelukkig komt Denise Nieuwenhuis-Temmink de oudercommissie versterken. We zijn nog steeds hard op zoek naar ouders die een bijdrage willen leveren in de medezeggenschap. De oudercommissie komt op voor de belangen van alle ouders en verzorgers. De leden doen dit door gevraagd én ongevraagd adviezen te geven aan de directie van IRIS Opvang. De oudercommissie bewaakt en bevordert zo de kwaliteit van zowel de kinderopvang als de voor- en naschoolse opvang. Na de zomer hopen wij weer fysiek bijeen te komen. Voor een aantal leden zal dit de eerste fysieke bijeenkomst zijn sinds zij zijn toegetreden tot de oudercommissie. 

Mocht u interesse hebben, dan kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dit e-mailadres is de oudercommissie ook bereikbaar voor vragen of opmerkingen.

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken