Voor medewerkers: office.com

Herfstvakantie: Doe een proef met professor Zoef!’

Welkom bij het thema ‘Doe een proef met professor Zoef!’ Deze vakantie brengen we door in het laboratorium van professor Zoef. We bouwen iedere dag verder aan ons eigen Zoefproeflab, doen proefjes waarmee we delen van de kleurcode verdienen en komen heel veel te weten over techniek en onderzoekjes. 

Spectaculaire finale
Wanneer we de 5 kleurcodes hebben verzameld aan het eind van de vakantie, voeren we deze gezamenlijk in tijdens de spectaculaire ‘Zoef-Finale-Proef’. Hopelijk kunnen we die arme professor dan helpen zijn kleuren en proefjes weer allemaal terug te krijgen. 

We bouwen een laboratorium!
Elke ochtend beginnen we met het introductiefilmpje van het thema en bouwen we verder aan ons eigen BSO-laboratorium. Bij ieder proefje kunnen de kinderen een deel van de kleurcode verdienen. Met de volledige code van 5 kleuren die we gemengd hebben, kunnen we aan het eind van de vakantie de computer van professor Zoef resetten en de tijd 5 dagen terugspoelen!

Proefjes
We gaan veel verschillende soorten proefjes doen! Zo gaan we natuurlijke proefjes doen, maken we een spacelamp en we doen zelfs eetbare proefjes zoals een lavacake, eetbaar slijm en nog veel meer!

We hebben er zin in! Tot ziens bij de vakantie BSO. 

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2022 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken