Voor medewerkers: office.com

Zomervakantie: Reis om de wereld!

Heb jij wel eens een reis om de wereld gemaakt? In de zomervakantie kan het op de BSO! Welke landen heb jij altijd al willen bezoeken? We gaan naar Afrika, Amerika, Australië en nog veel meer. Leer meer over de tradities en andere typische gebruiken uit andere landen. Word een echte wereldreiziger!

Het werelddeel vol bijzondere en gekke beesten, prachtige oceanen en enge kruipers en sluipers. Maar ook een werelddeel met eeuwenoude tradities en gebruiken. We werpen deze week eens een korte blik naar binnen in…. Wie raad het?

Afrika
Wat is Afrika toch een bijzonder werelddeel. Het zit vol met prachtige dieren en bijzondere mensen. Duik in de cultuur van Afrika tijdens dit activiteitenprogramma. Iedere dag staat er een ander stukje van Afrika centraal in de eerste week van de vakantie. Met natuurlijk super toffe activiteiten zoals echte Afrikaanse trommels maken én bespelen, Afrikaanse gerechten maken en we gaan op olifantenspeurtocht!

Europa
Wat valt er nog veel te ontdekken over ons eigen continent. Iedere dag bezoeken we een ander land en maken we bijzondere reizen. Sommige reizen gaan terug in de tijd en sommige reizen hebben Europa alleen als vertrekpunt. Weer een week vol avonturen! We gaan deze week pijl en boog maken zoals de oude Grieken dat deden, spelen de Highland games.

Azië
Azië is het grootste continent van de hele wereld, dus daar valt genoeg te ontdekken. We nemen deze week vooral een kijkje in de bekendste Aziatische landen, namelijk Japan en China. Alleen in deze twee landen is al zoveel te beleven en te leren! Misschien komt er wel iemand langs om echte sushi te maken samen met ons!

Rogier de Avonturier
Ook komt Rogier de Avonturier langs! Kennen jullie hem al? Rogier de avonturier is, zoals zijn naam al zegt is gek op avonturen beleven. Misschien denk je wel dat een avonturier in de jungle hoort maar een avontuur beleef je overal! Hij neemt ons mee op zijn avonturen in een super toffe show 

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2022 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken