Voor medewerkers: office.com

Nieuwe peuteropvang: POV Bouwman en POV Morgenster

Vanaf nu kunnen peuters van 2 tot 4 jaar (met VVE-indicatie van 2,5 tot 4 jaar) spelend leren bij POV Bouwman (in IKC Bouwman) en POV Morgenster (in IKC Morgenster). Fijn op verkenning uit, samen met leeftijdsgenootjes. Hierna is het een kleine stap naar de basisschool (en eventueel naar BSO Bouwman of BSO Morgenster).

Bij de peuteropvang kunnen kinderen zich uitleven in vrij spel, meedoen met leuke activiteiten (altijd rondom een thema), gezellig samen wat eten en drinken en natuurlijk lekker buiten spelen.

Openingstijden POV Bouwman
POV Bouwman is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, van 8.15 tot 12.15 uur. Je kunt kiezen voor opvang op de maandag- en donderdagochtend, óf op de dinsdag- en vrijdagochtend.

Openingstijden POV Morgenster
POV Morgenster is open van maandag tot en met donderdag, van 8.15 tot 12.15 uur. Je kunt kiezen voor opvang op de maandag- en woensdagochtend, óf op de dinsdag- en donderdagochtend.

VVE-indicatie
Heeft jouw kind een VVE-indicatie? Dan mag het alle vier de ochtenden naar de peuteropvang.

Info en aanmelden
Hier ontdek je alles over POV Bouwman, en hier over POV Morgenster. Vragen? Mail ons gerust: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel: 038 - 33 33 898. Je kind meteen inschrijven? Dat kan hier.

iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken