Voor medewerkers: office.com

Vanaf 6 maart: tijdelijke verhuizing POV Morgenster

IKC Morgenster gaat verbouwen. De verbouwing start in week 9 (de week van maandag 27 februari) en duurt tot en met de zomervakantie. Om de rust voor de kinderen op de peuteropvang te waarborgen, hebben we ervoor gekozen om POV Morgenster tijdelijk te verhuizen naar een andere locatie.

Vanaf maandag 6 maart (en dus tot aan de zomervakantie) is de peuteropvang in CBS De Wegwijzer, aan de Winde 37 in Kampen. Deze christelijke basisschool valt onder IRIS Christelijke Kindcentra.

Huiselijk en vertrouwd
In overleg met de GGD hebben we hard gezocht naar een goede en fijne plek, in de buurt van IKC Morgenster. We zijn erg blij dat we tijdens de verbouwing van IKC Morgenster een ruimte in CBS De Wegwijzer kunnen gebruiken. Het gaat om een groot lokaal dat we helemaal gaan inrichten voor peuters. We verhuizen al onze eigen materialen en maken van de tijdelijke ruimte een fijne, warme en huiselijke plek die al snel vertrouwd zal aanvoelen. De vaste pedagogisch medewerkers, en dus de vertrouwde gezichten voor de kinderen bij POV Morgenster, gaan vanaf 6 maart natuurlijk mee naar deze plek.

Inloopmoment
We houden ouders/verzorgers de komende periode op de hoogte van alles rondom de tijdelijke verhuizing van POV Morgenster. Ook organiseren we nog een inloopmoment op de tijdelijke locatie, om ouders/verzorgers en hun kind(eren) daar wegwijs te maken.


iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken