Voor medewerkers: office.com

Nieuw, vanaf maandag 2 oktober: BSO Wegwijzer

Veel ouders/verzorgers hebben belangstelling voor buitenschoolse opvang (bso) in IKC Wegwijzer. Daarom onderzoeken wij op dit moment of wij op deze locatie inderdaad bso kunnen aanbieden. In de tussentijd kunnen leerlingen van IKC Wegwijzer vanaf maandag 2 oktober naar de naschoolse opvang bij BSO Bouwman (deze noemen we voor leerlingen van IKC Wegwijzer 'BSO Wegwijzer').


Onze pedagogisch medewerkers halen de leerlingen na schooltijd op en brengen hen naar BSO Wegwijzer bij locatie Bouwman, aan de Wilhelminalaan 20.

Dagen en aanvangstijd
De opvang bij locatie Bouwman voor leerlingen van IKC Wegwijzer is op maandag, donderdag en vrijdag, vanaf 14.15 uur. Een opvangcontract is inclusief het vervoer van school naar de bso. Daarom komt in het contract te staan dat de aanvangstijd 14.00 uur is.

Tijdelijke opvang
De naschoolse opvang van leerlingen van IKC Wegwijzer bij locatie Bouwman is tijdelijk. Dit zit zo: mocht een bso bij IKC Wegwijzer niet haalbaar blijken, dan stopt de opvang van leerlingen van IKC Wegwijzer bij locatie Bouwman. Is een bso bij IKC Wegwijzer wél mogelijk? Dan starten wij deze zo snel mogelijk, en dan stopt de opvang van leerlingen van IKC Wegwijzer bij locatie Bouwman eveneens (omdat zij dan naar BSO Wegwijzer in IKC Wegwijzer zullen gaan).

Informatie en aanmelding
Hier vind je meer informatie. Volgt jouw kind het basisonderwijs bij IKC Wegwijzer en heb jij belangstelling voor de naschoolse opvang bij locatie Bouwman? Meld je kind dan aan via ons online inschrijfformulier (en selecteer daar ‘BSO Bouwman’). Wil jij (ook) graag naschoolse opvang voor jouw kind op dinsdag en/of woensdag? Mail het serviceteam dan even: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij houden voor deze twee dagen namelijk een lijst bij van geïnteresseerden.

iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken