Heeft u een vraag? klik hier
Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Oudercommissie

Oudercommissie

IRIS Opvang vindt het belangrijk dat ouders/verzorgers hun wensen en ideeën kunnen inbrengen. Daarom is er een oudercommissie met ouders/verzorgers van kind of kinderen uit de kinderdagopvang en de buitenschoolse opvang. 

De oudercommissie bestaat uit één lid per locatie en vergadert vier keer per jaar. In deze vergaderingen worden verschillende onderwerpen besproken zoals: veiligheid, pedagogisch beleidsplan, prijsbeleid, leef- en speelklimaat en nieuws uit de organisatie. De belangrijkste verantwoordelijkheid van de oudercommissie is om de kwaliteit van de opvang te bewaken en te bevorderen. Gevraagd en ongevraagd geeft zij in dat kader advies aan de directie van IRIS Opvang.

Bij belangrijke gebeurtenissen zoals zomerfeesten of kerstvieringen zijn leden van de oudercommissie aanwezig. Ouders zien dan wie de oudercommissieleden van de betreffende locatie zijn en kunnen, indien daar behoefte aan is, in gesprek met ze gaan.

Omdat de oudercommissie een zelfstandig functionerend orgaan is, hoeft er bij de vergaderingen geen afgevaardigde van IRIS Opvang aanwezig te zijn. Om een goede communicatie tussen de oudercommissie en de organisatie te bevorderen, is de vertegenwoordiger van IRIS Opvang iedere vergadering aanwezig bij een aantal specifieke agendapunten. Ook andere ouders kunnen worden uitgenodigd bij een vergadering aan te schuiven. De taken en verantwoordelijkheden van de oudercommissie zijn vastgelegd in het huishoudelijk reglement.

Hebt u vragen of opmerkingen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek één van de leden persoonlijk aan. Alle vragen e.d. worden vertrouwelijk behandeld. Vaak ontvangt u direct antwoord, soms wordt de vraag in de vergadering besproken.

Bent u benieuwd wie er in de oudercommissie zit van uw locatie? Op het prikbord van uw locatie hangt een brief waarin de oudercommissieleden zich voorstellen.

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898 (optie 2)
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2020 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken