Heeft u een vraag? klik hier
Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Werken bij

Ook werken bij IRIS Opvang?

Klik op de knop hieronder om direct naar de vacatures te gaan. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar info@irisopvang.nl.

IRIS is een kleurrijke stichting die op basisscholen in Kampen, IJsselmuiden en 's Heerenbroek kinderopvang, buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang biedt vanuit de christelijke identiteit. Wij werken nauw samen met IRIS Onderwijs en zijn in ontwikkeling naar IKC's.

Lees alles over werken in de kinderopvang

Lees alles over werken in de kinderopvang

op www.kinderopvang-werkt.nl
“IRIS staat voor een huiselijke sfeer, we creëren het thuisgevoel voor de kinderen. Per locatie hebben we maar één groep kinderopvang, dat maakt onze organisatie anders, meer eigen. We hebben een goede relatie met ouders en veel persoonlijk contact. De leidsters werken op vaste dagen. Dat is prettig voor ons team, maar ook voor de kinderen.”

Lees meer...
“Ik heb bij meerdere opvangorganisaties gewerkt, maar bij IRIS krijg ik de ruimte om mijn aandacht écht op mijn groep te richten. Het kind komt hierdoor centraal te staan. Ik houd me bezig met activiteiten bedenken, de groep draaien en zorgen dat kinderen een leuke dag hebben. Ik ben echt voor de kinderen aan het werk.”

Lees meer...
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898 (optie 2)
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2020 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken