Voor medewerkers: office.com
Buitenschoolse opvang
Locatie Fidelio biedt buitenschoolse opvang in de dependance Fidelio van de Willem van Oranjeschool, in de wijk De Maten.

Huiselijke sfeer
Onze voor- en naschoolse opvang is heel huiselijk. Kinderen mogen zelf kiezen wat ze willen doen. Er is een huishoek om te spelen, de kinderen kunnen op de bank een boekje lezen en er wordt altijd een activiteit aangeboden waaraan de jongens en meisjes kunnen meedoen.

Buiten spelen
Spelen op het plein is favoriet bij de kinderen. Er zijn voetbaldoeltjes, een glijbaan, een grote zandbak en klimrekken om je lekker te kunnen vermaken. Voor de wat jongere kinderen is er een aparte speelplek met houten zandbak onder de zonneluifel. En als het regent kan iedereen zijn energie kwijt in het speellokaal.

Broertjes en zusjes zien
De buitenschoolse opvang op deze locatie groeit. Op maandag en dinsdag maken we gebruik van onze eigen ruimte. De andere dagen vangen we de kinderen op bij de kinderopvang. Broertjes en zusjes kunnen elkaar op die manier bij ons ontmoeten. Daar genieten ze erg van.
Brigitte Klement

Brigitte Klement

Coördinator kinderopvang

06-24743303


Fidelio 14
8265 TA Kampen
LRK: 297287795
bsofidelio@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken