Inloggen op het Ouderportaal

Inloggen kan via de browser op een computer, laptop of tablet. De meest gebruikte browsers zijn Chrome, Safari, Edge of Firefox.

App

Het ouderportaal is ook beschikbaar als app. De functionaliteiten kunnen afwijken ten opzichte van het ouderportaal via de browser. De pincode voor de app is 1317.

Inlog aanmaken: zo werkt het

Gebruikersnaam = e-mailadres
Gaat je kind naar de kinderopvang of buitenschoolse opvang van IRIS opvang? Dan ben je klant van ons en hebben wij jouw e-mailadres geregistreerd. Voor het online ouderportaal is dít e-mailadres je gebruikersnaam.

Wachtwoord instellen
Om je eigen inlog aan te maken, heb je naast je gebruikersnaam ook een wachtwoord nodig. Dit stel je eenvoudig en snel zelf in. Klik op de paarse knop ‘Inlog ouderportaal’. Vervolgens staat daar ‘nieuw wachtwoord aanvragen’. Klik hierop en vul je e-mailadres in. Je ontvangt dan vrijwel direct een e-mail met een korte instructie voor het instellen van je eigen wachtwoord.

Inloggen
Heb je jouw wachtwoord ingesteld? Dan kun je met je gebruikersnaam en je wachtwoord meteen inloggen in het ouderportaal. Inloggen kan via de browser (bijvoorbeeld met Google Chrome, Microsoft Edge of Safari) en via de app. Wie via de browser is ingelogd, heeft iets meer mogelijkheden in het ouderportaal. Aan een uitgebreider aanbod van functionaliteiten in de app wordt gewerkt.

Zelf online regelen
In het ouderportaal is een aantal dingen gemakkelijk zelf te regelen. Denk aan het doorgeven van aanvragen voor extra opvang en het incidenteel afmelden. Aanvragen voor extra opvang en ruilingen ontvangen wij graag minimaal een week van tevoren, zodat we beter in staat zijn om aan je wensen te voldoen. Aanvragen die langer dan een maand van tevoren worden ingediend worden uiterlijk twee weken van te voren in behandeling genomen.

Structurele wijzigingen
Structurele wijzigingen in het opvangcontract verlopen niet via het ouderportaal. Deze kunnen worden gemaild naar serviceteam@irisopvang.nl.

Vragen?
Kijk bij vragen over het ouderportaal eens op de pagina FAQ op deze website. Hier wordt een flink aantal veelgestelde vragen beantwoord. Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor aanvullende vragen over het ouderportaal. Staat je vraag er niet tussen mail ons dan serviceteam@irisopvang.nl.

Wijze
wereldburgers
op weg

Dit vinden wij belangrijk

Baby’s en jonge kinderen zien opgroeien tot onbevangen mensen met een positief zelfbeeld. Dat is het streven van IRIS Opvang. Wij zijn heel blij met wat wij kinderen elke dag opnieuw bieden. Dat doen we vanuit de overtuiging dat elk kind het waard is om gezien te worden.

Kinderen voelen zich hier helemaal thuis


Aangenaam kennis te maken

Wij zijn trots op onze pedagogisch medewerkers en andere professionals die dagelijks met de kinderen werken. We stellen ons graag aan je voor.

Samen voor jouw kind
In elk IRIS Kindcentrum (waar je naast opvang ook basisonderwijs vindt) werken onze pedagogisch medewerkers samen met de leerkrachten en met andere professionals die een rol spelen in de ontwikkeling van kinderen. Bij ons kan je kind zich dus - vanaf de eerste opvangdag tot aan dertienjarige teeftijd - ontwikkelen vanuit dezelfde normen, waarden en afspraken.

Kom jij bij
IRIS werken?

Wij zijn bijna altijd op zoek naar pedagogisch medewerkers en naar andere teamplayers voor onze opvanglocaties.