Voor medewerkers: office.com
Ouderportaal

Browser

Inloggen kan via de browser op een computer, laptop of tablet. De meest gebruikte browsers zijn Chrome, Safari, Edge of Firefox.

App

Het ouderportaal is ook beschikbaar als app. De functionaliteiten kunnen afwijken ten opzichte van het ouderportaal via de browser.
De pincode voor de app is 1317
Image
Image

Inlog aanmaken: zo werkt het

Gebruikersnaam = e-mailadres
Gaat je kind naar de kinderopvang of buitenschoolse opvang van IRIS opvang? Dan ben je klant van ons en hebben wij jouw e-mailadres geregistreerd. Voor het online ouderportaal is dít e-mailadres je gebruikersnaam.

Wachtwoord instellen
Om je eigen inlog aan te maken, heb je naast je gebruikersnaam ook een wachtwoord nodig. Dit stel je eenvoudig en snel zelf in. Klik op de paarse knop ‘Inlog ouderportaal’. Vervolgens staat daar ‘nieuw wachtwoord aanvragen’. Klik hierop en vul je e-mailadres in. Je ontvangt dan vrijwel direct een e-mail met een korte instructie voor het instellen van je eigen wachtwoord.

Inloggen
Heb je jouw wachtwoord ingesteld? Dan kun je met je gebruikersnaam en je wachtwoord meteen inloggen in het ouderportaal. Inloggen kan via de browser (bijvoorbeeld met Google Chrome, Microsoft Edge of Safari) en via de app. Wie via de browser is ingelogd, heeft iets meer mogelijkheden in het ouderportaal. Aan een uitgebreider aanbod van functionaliteiten in de app wordt gewerkt.
Zelf online regelen
In het ouderportaal is een aantal dingen gemakkelijk zelf te regelen. Denk aan het aanvragen van extra opvang, afmelden en het doorgeven van ruilingen. Aanvragen voor extra opvang en ruilingen ontvangen wij graag minimaal een week van tevoren, zodat we beter in staat zijn om aan je wensen te voldoen. We proberen zo snel mogelijk te reageren.

Structurele wijzigingen
Structurele wijzigingen in het opvangcontract verlopen niet via het ouderportaal. Deze kunnen worden gemaild naar de administratie van IRIS Opvang.

Vragen?
Kijk bij vragen over het ouderportaal eens op de pagina FAQ op deze website. Hier wordt een flink aantal veel gestelde vragen beantwoord. Staat je vraag hier niet tussen, stel deze dan gerust in een mail: info@irisopvang.nl.
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken