HEEFT U EEN VRAAG? KLIK HIER
Voor medewerkers: office.com
E-mail
info@irisopvang.nl
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Ouderportaal

Browser

Inloggen kan via de browser op een computer, laptop of tablet. De meest gebruikte browsers zijn Chrome, Safari, Edge of Firefox.

App

Het ouderportaal is ook beschikbaar als app. De functionaliteiten kunnen afwijken ten opzichte van het ouderportaal via de browser.
De pincode voor de app is 1317
Image
Image

Werkwijze

inlog aanmaken
  • Als u klant bent van IRIS Opvang, is uw emailadres dat wij van u geregistreerd hebben uw gebruikersnaam. Als u klikt op de groene knop 'inlog ouderportaal' staat daar 'nieuw wachtwoord aanvragen'. Vervolgens kunt u daar uw emailadres invullen. U krijgt dan een mail om een nieuw wachtwoord aan te maken. Daarna kunt u met uw emailadres en wachtwoord inloggen in het ouderportaal. 
  • Inloggen kan via de browser (bijvoorbeeld met Google Chrome, Microsoft Edge, Safari) en via de app. De functionaliteiten van de app zijn nog beperkt, via de browser inloggen heeft meer mogelijkheden. In 2020 komen er meer mogelijkheden bij in de app. 
belangrijkste punten
  • Via het ouderportaal kunt u extra opvang aanvragen, afmelden en ruilingen doorgeven;
  • Structurele wijzigingen in het opvangcontract kunnen niet doorgegeven worden in het ouderportaal. Dit mag u mailen naar de administratie van IRIS Opvang;
  • De aanvragen van extra opvang en ruilingen ontvangen wij graag minimaal een week van tevoren. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren.
vragen?
Als u vragen hebt over het ouderportaal, dan kunt u kijken bij veelgestelde vragen op onze website. Als uw vraag daar niet bij staat, dan mag u uw vraag mailen naar de administratie van IRIS Opvang.
LEES ALLES OVER IRIS OPVANG

LEES ALLES OVER IRIS OPVANG

IN ONS WEBMAGAZINE!
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898 (optie 2)
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2020 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken