Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen
Buitenschoolse opvang

Locatie Flevowijk biedt buitenschoolse opvang in de dependance Flevowijk van de Willem van Oranjeschool, in de wijk De Maten in Kampen.

Huiselijke sfeer
Onze buitenschoolse opvang is heel huiselijk. Kinderen mogen zelf kiezen wat ze willen doen. Er is een huishoek om te spelen, de kinderen kunnen op de bank een boekje lezen en er wordt altijd een activiteit aangeboden waaraan de jongens en meisjes kunnen meedoen als ze daar zin in hebben.

Buiten spelen
Spelen op het plein is favoriet bij de kinderen. De jongens en meisjes vinden hier alle faciliteiten om zich lekker te kunnen vermaken. In de zandbak of op het klimrek bijvoorbeeld. En als het regent kan iedereen zijn energie kwijt in het gezellige speellokaal.

06-39796027


Gevers van Endegeeststraat 4
8265 ZD Kampen
LRK: 656216268
bsoflevowijk@irisopvang.nl


IRIS Opvang heeft een algemeen pedagogisch beleid. In het pedagogisch werkplan van locatie Flevowijk staat hoe wij werken op deze locatie. De GGD houdt toezicht op onze werkwijze. Informatie over de veiligheid is te lezen in het laatste inspectierapport van de GGD.

Op onze website kun je jouw kind of kinderen aanmelden. Klik daarvoor op inschrijven. Zodra je daar alle gegevens ingevuld hebt, nemen wij contact met je op.

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Algemeen pedagogisch beleidsplan >>

Algemeen pedagogisch beleidsplan >>

Kinderen ontwikkelen zich bij IRIS Opvang al spelend, in hun eigen tempo. Omgaan met anderen, ontplooien van hobby’s en ontdekken van eigen interesses staat voorop.
Veiligheid en hygiëne >>

Veiligheid en hygiëne >>

IRIS Opvang biedt kinderen een veilige omgeving. Op elke locatie zijn alle ruimtes brandveilig en schoon. Ook gezondheid en sociale veiligheid staan op al onze locaties voorop.
Meldcode IRIS Opvang >>

Meldcode IRIS Opvang >>

We willen dat de kinderen het bij ons net zo leuk hebben als thuis. Hier doen we alles aan, bijvoorbeeld goed op de kinderen letten. Bij vermoedens van huiselijk geweld moeten wij volgens de wet de Meldcode gebruiken.
Huisregels BSO en KO IRIS Opvang >>

Huisregels BSO en KO IRIS Opvang >>

Bij IRIS Opvang mogen kinderen naar eigen inzicht invulling geven aan hun vrije tijd. Om te zorgen dat iedereen het fijn heeft, hebben we samen een paar afspraken gemaakt.
Lees alles over IRIS Opvang

Lees alles over IRIS Opvang

in ons webmagazine
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken