Voor medewerkers: office.com
Buitenschoolse opvang
Locatie Flevowijk biedt buitenschoolse opvang in de hoofdlocatie van de Willem van Oranjeschool, in de Flevowijk in Kampen. Op de dependance in de wijk De Maten heeft IRIS Opvang een buitenschoolse opvang én een kinderdagopvang. 

Samen
Samen met de kinderen bedenken we activiteiten. Maar kinderen denken ook mee in de inrichting van de bso-ruimte. Vooral kinderen van 8 jaar en ouder vinden het fijn om mee te denken. Bijvoorbeeld op de Ipad activiteiten opzoeken en dan een boodschappenbriefje maken wat er nodig is. Ook hebben we op de locatie een wensenpot. Eens in de zoveel weken wordt de pot geleegd en bespreken we de wensen. Samen bekijken we dan wat er mogelijk is. 

Dag programma
De kinderen van groep 1 en 2 worden opgehaald door pedagogisch medewerkers. De oudere kinderen komen zelf naar de bso-ruimte. Sommige kinderen hebben dan behoefte om even te bewegen, bijvoorbeeld te voetballen. Andere kinderen gaan spelen met sensomotorische materialen. Rond 3 uur gaan we drinken en fruit eten. Daarna gaan we een activiteit doen, net wat de kinderen willen. Meestal gaan we ook even naar buiten of proberen we activiteiten aan te bieden die buiten zijn. Rond half 5 eten we een cracker met thee of fruitwater. Daarna kunnen kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen. Bijvoorbeeld een spelletje zoals memory of uno. 

Buiten
Spelen op het plein is favoriet bij kinderen. Het plein is groot en er zijn alle faciliteiten om zich lekker te kunnen vermaken. In de zandbak of op het klimrek bijvoorbeeld. Of we gaan naar het tiny forest. Daar zitten veel insecten en kinderen willen deze kleine kriebelbeestjes graag vangen. 
Brigitte Klement

Brigitte Klement

Coördinator kinderopvang

06-39796027


Gevers van Endegeeststraat 4
8265 ZD Kampen
LRK: 656216268
bsoflevowijk@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken