Voor medewerkers: office.com
Buitenschoolse opvang

In christelijke basisschool De Regenboog in Wilsum biedt IRIS Opvang buitenschoolse opvang (BSO) aan. Voorheen bood kinderopvangorganisatie Prokino hier buitenschoolse opvang aan, onder de naam Wilsum.

Openingstijden
BSO Regenboog is open op de maandagen en dinsdagen tijdens schoolweken, van 14.00 tot 18.30 uur. Tijdens vakanties is de bso gesloten.

Ontspannen en spelen
Zelf kiezen wat je wilt doen op een middag. Lekker buiten spelen. Meedoen aan leuke sport- en spelactiviteiten. Het kan allemaal op de buitenschoolse opvang. Het is een plek waar het na schooltijd heerlijk toeven is. Om te ontspannen natuurlijk, want bij IRIS zien we de bso niet als verlengstuk van school. Je moet hier niks, en je mag hier van alles. Vertellen over je dag, bijvoorbeeld. En rustig relaxen, of juist actief spelen. Plezier hebben, daar gaat het om bij de bso. Genieten van een leuke middag, samen met vrienden en vriendinnen van school.

Een dagje bso
Zodra school is afgelopen, wandelen kinderen vanuit hun klas zo naar de bso. Hier zitten we dan altijd even gezellig met elkaar te kletsen, onder het genot van een lekker tussendoortje en iets te drinken. Daarna is het aan je kind wat hij of zij gaat doen. Wegkruipen op de bank met een spannend boek, met de voetbal onder de arm naar buiten, spelen op het schoolplein, binnen knutselen, koekjes bakken, of… Er is allerlei speelgoed aanwezig, voor de jongere én de al wat oudere kinderen. Iedereen kan zich volop vermaken.

Activiteiten DoenKids
Bij IRIS Opvang maken we voor de bso gebruik van DoenKids. Dit kun je zien als een database boordevol leuke en uitdagende activiteiten, aan de hand van toffe thema’s. Elke dag gaan we samen iets ondernemen, met wie er zin heeft om mee te doen. We ontdekken verschillende sporten, bakken smakelijke gerechtjes, maken theater, doen uitvindingen en noem maar op. Thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn: helden, griezelen en smaakplezier. De keuze is gigantisch, en we betrekken de kinderen ook altijd graag bij het programma dat we samenstellen.

Daniëlle Hofmann

Daniëlle Hofmann

Coördinator kinderopvang

06-81580327


Westenbergstraat 28
8274 AR Wilsum
LRK: 297253815
bsoregenboog@irisopvang.nl 

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken