Voor medewerkers: office.com
Buitenschoolse opvang (tot 7 jaar)
Locatie Stroomdal biedt buitenschoolse opvang in het pand van basisschool Het Stroomdal.

Veiligheid en kennismaken
BSO Stroomdal is een grote locatie. Dat kan voor jonge kinderen eng zijn. Daarom verdelen we de groep in kleinere groepjes. Bijvoorbeeld met de drink en eet momenten. Voor kinderen die voor het eerst komen op de buitenschoolse opvang hebben we de eerste maanden extra aandacht. Stapje voor stapje begeleiden we de kinderen en leggen we uit wat er gebeurd. 

Samenwerking met school
We horen van de leerkrachten van de school hoe de dag gegaan is. Daar houden we dan bij de buitenschoolse opvang rekening mee. We werken met hetzelfde thema als de school. Dat is voor kinderen prettig. 

Buiten spelen
Buiten spelen is favoriet op deze locatie. Er zijn ook zoveel mogelijkheden, je hoeft je hier als kind geen moment te vervelen. Zo hebben we muziekboxen buiten, zodat we kunnen dansen op muziek. Of we gebruiken kleden om hutten te bouwen. Kinderen bouwen soms complete 'kastelen'. 

Voor elk wat wils
Binnen kunnen kinderen spelen in het speellokaal of meedoen aan een activiteit in de keuken. En ergens rustig een boekje lezen kan natuurlijk ook. Er is hier binnen meer dan genoeg aanbod voor alle leeftijden.
Mandy Heerschop

Mandy Heerschop

Coördinator kinderopvang

06-18599266


Bouwkamp 2
8266 KL Kampen
LRK: 223787024
bsostroomdal@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken