Voor medewerkers: office.com
Voor kinderen die het basisonderwijs volgen in IRIS Kindcentrum Wegwijzer bieden wij vanaf maandag 2 oktober naschoolse opvang aan bij BSO Bouwman (inclusief vervoer van school naar deze bso).
Bso aan de Wilhelminalaan

Vanuit ouders/verzorgers is er interesse voor buitenschoolse opvang bij IKC Wegwijzer zélf. Daarom onderzoeken wij op dit moment of wij op deze locatie inderdaad bso kunnen aanbieden. In de tussentijd kunnen leerlingen van IKC Wegwijzer naar de buitenschoolse opvang bij BSO Bouwman. Hier bieden wij voor hen vooralsnog alleen naschoolse opvang aan, dus geen voorschoolse opvang. Onze pedagogisch medewerkers halen de leerlingen na schooltijd op en brengen hen naar locatie Bouwman, aan de Wilhelminalaan 20.

Dagen en aanvangstijd

De opvang bij BSO Bouwman voor leerlingen van IKC Wegwijzer is (vanaf maandag 2 oktober) op maandag, donderdag en vrijdag, vanaf 14.15 uur. Een opvangcontract is inclusief het vervoer van school naar de bso. Daarom komt in het contract te staan dat de aanvangstijd 14.00 uur is. Dit geldt voor opvang op de maandag en de donderdag, én voor opvang op vrijdag van kinderen die om 14.15 uur uit school komen. De naschoolse opvang bij BSO Bouwman start op vrijdag immers ook om 14.15 uur (wij bieden op vrijdag dus geen opvang aan vanaf 12.00 uur).

Tijdelijke opvang

De naschoolse opvang van leerlingen van IKC Wegwijzer bij BSO Bouwman is tijdelijk. Dit zit zo: wij willen leerlingen van IKC Wegwijzer graag buitenschoolse opvang aanbieden op hun eigen locatie, aan de Winde 37. Op dit moment bekijken wij of we dit kunnen realiseren, en zo ja, wat hiervoor nodig is. We kunnen je helaas niet beloven dat er ook buitenschoolse opvang komt bij IKC Wegwijzer, maar je kunt ervan op aan dat we de mogelijkheden goed onderzoeken. Mocht een bso bij IKC Wegwijzer niet haalbaar zijn, dan stopt de opvang van leerlingen van IKC Wegwijzer bij BSO Bouwman. Is een bso bij IKC Wegwijzer wél mogelijk? Dan starten wij deze zo snel mogelijk, en dan stopt de opvang van leerlingen van IKC Wegwijzer bij BSO Bouwman eveneens (omdat zij dan naar ‘hun eigen’ bso gaan). Het bovengenoemde komt overigens ook in het opvangcontract te staan.

Informatie en aanmelding

Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons serviceteam.

Volgt jouw kind het basisonderwijs bij IKC Wegwijzer en heb jij belangstelling voor de naschoolse opvang bij BSO Bouwman? Meld je kind dan aan voor BSO Bouwman via ons online inschrijfformulier.

Wil jij (ook) graag naschoolse opvang voor jouw kind op dinsdag en/of woensdag? Laat het ons dan even weten via een mailtje aan ons serviceteam: serviceteam@irisopvang.nl. Wij houden voor deze twee dagen namelijk een lijst bij van geïnteresseerden.

Image
"Leerlingen van IKC Wegwijzer kunnen tijdelijk naar de naschoolse opvang bij locatie Bouwman"

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken