Voor medewerkers: office.com
Buitenschoolse opvang

Voor kinderen die het basisonderwijs volgen in IRIS Kindcentrum Wegwijzer bieden wij vanaf maandag 2 oktober naschoolse opvang aan bij BSO Bouwman (inclusief vervoer van school naar deze bso), in IRIS Kindcentrum Bouwman.

Bso aan de Wilhelminalaan
Wij onderzoeken op dit moment of we in IKC Wegwijzer bso kunnen aanbieden. In de tussentijd kunnen leerlingen van IKC Wegwijzer naar de naschoolse opvang bij BSO Bouwman. Onze pedagogisch medewerkers halen de leerlingen na schooltijd op en brengen hen naar locatie Bouwman, aan de Wilhelminalaan 20.

Dagen en aanvangstijd
De opvang bij BSO Bouwman voor leerlingen van IKC Wegwijzer is (vanaf maandag 2 oktober) op maandag, donderdag en vrijdag, vanaf 14.15 uur. Een opvangcontract is inclusief het vervoer van school naar de bso. Daarom komt in het contract te staan dat de aanvangstijd 14.00 uur is. Dit geldt voor opvang op de maandag en de donderdag, én voor opvang op vrijdag van kinderen die om 14.15 uur uit school komen.

Veilig spelen
Bij de bso ligt de nadruk op plezier hebben. Na schooltijd krijgt iedereen fruit en wat te drinken en zitten we gezellig samen. Dat is even een rustmoment. De kinderen waarvan de ouders/verzorgers een toestemmingsformulier hebben ondertekend, mogen op bepaalde plekken zelfstandig buiten spelen. Het Johan Cruyffcourt wordt graag bezocht. Uiteraard krijgen de kinderen een tijd mee waarop ze terug moeten zijn. En elk kwartier kijkt een pedagogisch medewerker of het goed gaat. Kinderen leren zo om te gaan met zelfstandigheid. De andere kinderen spelen onder ons toezicht.

Activiteiten
We spelen graag buiten, maar als het een keertje minder goed weer is, kunnen de kinderen in het speellokaal spelen. De kinderen denken mee over de activiteiten die we gaan doen. We maken gebruik van Doenkids waarin veel activiteiten staan die we kunnen gaan doen. Daarmee kunnen we elke middag weer iets nieuws ontdekken.

Informatie en aanmelding
Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons serviceteam.
Volgt jouw kind het basisonderwijs bij IKC Wegwijzer en heb jij belangstelling voor de naschoolse opvang bij BSO Bouwman? Meld je kind dan aan voor BSO Bouwman via ons online inschrijfformulier.
Wil jij (ook) graag naschoolse opvang voor jouw kind op dinsdag en/of woensdag? Laat het ons dan even weten via een mailtje aan ons serviceteam: serviceteam@irisopvang.nl. Wij houden voor deze twee dagen namelijk een lijst bij van geïnteresseerden.

Elleke Korteweg

Elleke Korteweg

Coördinator kinderopvang

06-24675036


Wilhelminalaan 20
8262 DE Kampen
LRK: 258270214
bsobouwman@irisopvang.nl

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Wil je meer weten over het algemeen pedagogisch beleid? Of hoe wij omgaan met wennen? Bekijk dan onze informatiepagina's.

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken