HEEFT U EEN VRAAG? KLIK HIER of BEL DIRECT (038-3333898, optie 2)
E-mail
info@irisopvang.nl
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Nieuws

Artikel: kinderen hebben recht op een bult

Hou jij soms ook je hart vast als je kind weer eens in een boom klimt? Volgens VeiligheidNL mag je best even loslaten. Onlangs hebben we bij IRIS Opvang een aantal tuinen van de kinderopvang vernieuwd. Kinderen worden meer uitgedaagd en dat is nodig is voor de ontwikkeling van kinderen. Houten stammen om op te klimmen en van houtblok naar houtblok te stappen.

Week van de opvoeding

De Week van de Opvoeding staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Wat is een goede opvoeding? Wat vind je belangrijk in het ouderschap en wat doet het met je? In heel Nederland wordt tijdens deze week workshops, lezingen of andere activiteiten aangeboden. Ook in Kampen staan spannende activiteiten op de planning! De week is van maandag 7 tot zaterdag 12 oktober 2019. Wil je meer weten? Lees dan verder!

Vernieuwing tuin KO Stroomdal

Maandag 16 september was het zover: aannemersbedrijf Van Werven en Woning Sierbestrating zijn begonnen met de nieuwe tuin. In de huidige tuin was er weinig te beleven voor kinderen. Dat wordt in de nieuwe tuin anders!

De tuin wordt groter en er komen boomstammetjes om te klimmen, een zandbak en een buitenkeuken. Daarnaast komt er een extra schaduwdoek en twee bomen voor genoeg schaduw in de zomer. 

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898 (optie 2)
info@irisopvang.nl
© Copyright 2019 web by step. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken