HEEFT U EEN VRAAG? KLIK HIER of BEL DIRECT (038-3333898, optie 2)
E-mail
info@irisopvang.nl
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Nieuws

Verbouwing Fidelio is begonnen

De eerste werkzaamheden zijn vorige week gestart. De beplanting is weggehaald en een mooie boom op een andere plek gezet. Op vrijdag 5 april is een betonvloer gestort voor de nieuwe berging. In deze berging komt o.a. het buitenspeelgoed van de kinderopvang. In de meivakantie gaan de werkzaamheden verder. Bekijk hier enkele foto's van de betonvloer. 

Verbouwing Fidelio (Willem van Oranjeschool)

In de komende meivakantie wordt het plein van de Fidelio (Willem van Oranjeschool) aangepast. Daarvoor worden de eerste werkzaamheden in de week van 1 april gestart. 

Infographic Kinderopvangtoeslag

Wat kost kinderopvangtoeslag in Nederland? En hoe werkt het berekenen van de toeslag? Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) heeft hierover een handige infographic gemaakt. Hierin staat in het kort uitgelegd hoe de kinderopvangtoeslag in Nederland geregeld is. 

Website over kindermishandeling voor onderwijs en opvang

De Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang (BOinK) heeft in het kader van de Beweging tegen Kindermishandeling een nieuwe website ontwikkeld voor professionals uit het onderwijs en in de kinderopvang. Op deze site vinden leraren, onderwijsassistenten, pedagogisch medewerkers, gastouders en andere professionals uit de twee branches betrouwbare informatie over dit onderwerp, gebundeld en overzichtelijk bij elkaar. 

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898 (optie 2)
info@irisopvang.nl
© Copyright 2019 web by step. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken