HEEFT U EEN VRAAG? KLIK HIER of BEL DIRECT (038-3333898, optie 2)
E-mail
info@irisopvang.nl
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Nieuws

Stint 2019

De afgelopen tijd was het in verschillende media te lezen: de Stint mag waarschijnlijk binnenkort weer de weg op! Dit is dankzij de steun en het vertrouwen van velen. De inspanningen vanuit de brancheorganisaties en BOink richting de politiek hebben ervoor gezorgd dat de Stint 2019 binnenkort weer onderdeel uitmaakt van de vervoersmethodiek. 

Open huis Fidelio - Willem van Oranje

In de meivakantie is onze locatie op de Maten (Fidelio) gerevitaliseerd. Bent u nieuwsgierig naar het eindresultaat? Dan willen wij u van harte uitnodigen voor ons Open Huis van Onderwijs & Opvang op vrijdagmiddag 28 juni van 15.00 tot 17.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u het eindresultaat bekijken. Iedereen die het leuk vindt om te komen is van harte welkom! 

Verbouwing Fidelio is begonnen

De eerste werkzaamheden zijn vorige week gestart. De beplanting is weggehaald en een mooie boom op een andere plek gezet. Op vrijdag 5 april is een betonvloer gestort voor de nieuwe berging. In deze berging komt o.a. het buitenspeelgoed van de kinderopvang. In de meivakantie gaan de werkzaamheden verder. Bekijk hier enkele foto's van de betonvloer. 

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898 (optie 2)
info@irisopvang.nl
© Copyright 2019 web by step. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken