Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Herfstvakantie: Doe een proef met professor Zoef!’

Welkom bij het thema ‘Doe een proef met professor Zoef!’ Deze vakantie brengen we door in het laboratorium van professor Zoef. We bouwen iedere dag verder aan ons eigen Zoefproeflab, doen proefjes waarmee we delen van de kleurcode verdienen en komen heel veel te weten over techniek en onderzoekjes. 

Geen staking bij IRIS Opvang, wel oproep aan de overheid

CAO-partijen CNV, de Branchevereniging Kinderopvang en Branchevereniging Maatschappelijke kinderopvang bereikten op 24 juni een CAO-akkoord. De nieuwe CAO geldt vanaf 1 juli 2021. Vakbond FNV is het niet eens met het akkoord en roept op tot staking. In dit nieuwsbericht lees je wat deze oproep betekent voor IRIS Opvang. Ook geven we je informatie over twee onderwerpen die de CAO-partijen met de overheid willen bespreken.

Verslag vergadering oudercommissie juni 2021

Op woensdag 2 juni heeft de centrale oudercommissie van IRIS Opvang vergaderd. Dit was, in verband met de coronamaatregelen, nog een online vergadering. Een verslag van de vergadering kun je hier lezen.  

Blog: Activiteiten van DoenKids

Sinds begin 2021 maakt IRIS Opvang gebruik van DoenKids. DoenKids is handig voor pedagogisch medewerkers om snel leuke en uitdagende activiteiten op te zoeken. Emma is pedagogisch medewerker en heeft deze blog geschreven. 

Compensatie corona-sluiting door SVB

Vanaf 4 mei is de website van SVB (sociale verzekeringsbank) beschikbaar voor ouders om compensatie voor de corona-sluiting aan te vragen. Vanaf 15 mei 2021 kan de vergoeding worden aangevraagd. In dit nieuwsbericht staan de belangrijkste punten samengevat. 

Wat is competent gericht werken?

IRIS Opvang omarmt de visie van kinderarts en pedagoog Emmi Pikler voor het ontwikkelen van jonge kinderen. Hoe dat in de praktijk eruitziet, laten we zien in een filmpje. 

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken