Voor medewerkers: office.com

Vakantie-opvang aanvragen bij 48-weken-contract

Om het je gemakkelijk te maken, hebben wij de contracten voor het kinderdagverblijf (kdv) en de buitenschoolse opvang (bso) standaard ingepland. Heb jij een 48-weken-contract? Dan hebben wij 4 vakantieweken standaard ‘uitgeklikt’: 3 weken in de zomervakantie en 1 week in de kerstperiode.

Ouderportaal: blijf bij via browser of app

Wist je dat je in het ouderportaal veel dingen gemakkelijk en snel zelf kunt regelen? Je kind afmelden, bijvoorbeeld. Of het aanvragen van extra opvang. En als je wilt, krijg je het direct te zien als wij jou informatie hebben toegestuurd. Benieuwd hoe dit werkt? Dat vertellen we je graag.

Nieuw: opvang in Wilsum

In christelijke basisschool De Regenboog in Wilsum bieden we nu peuteropvang en buitenschoolse opvang aan, onder de naam POV Regenboog en BSO Regenboog.

Voorjaarsvakantie-bso: ‘muziek in de fabriek’

Voor onontdekte zangtalenten, creatieve dj’s, hippe muzikanten en jonge theatermakers hebben we een tof thema klaarstaan voor de voorjaarsvakantie-bso: ‘muziek in de fabriek’. We vullen de vakantiedagen met muzikaal plezier en allerlei leuke activiteiten.

Vragen? Mail ons serviceteam

We zien nog regelmatig mailtjes binnenkomen op ons oude e-mailadres: administratie@irisopvang... Dit mailadres is al ruim een jaar niet meer in gebruik. Als jij dit nog in je adresboek hebt staan, zou je het dan willen verwijderen? Je kunt ons nu mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanaf 6 maart: tijdelijke verhuizing POV Morgenster

IKC Morgenster gaat verbouwen. De verbouwing start in week 9 (de week van maandag 27 februari) en duurt tot en met de zomervakantie. Om de rust voor de kinderen op de peuteropvang te waarborgen, hebben we ervoor gekozen om POV Morgenster tijdelijk te verhuizen naar een andere locatie.

iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken