Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Verslag vergadering oudercommissie juni 2021

Op woensdag 2 juni heeft de centrale oudercommissie van IRIS Opvang vergaderd. Dit was, in verband met de coronamaatregelen, nog een online vergadering. Een verslag van de vergadering kun je hier lezen.  

Blog: Activiteiten van DoenKids

Sinds begin 2021 maakt IRIS Opvang gebruik van DoenKids. DoenKids is handig voor pedagogisch medewerkers om snel leuke en uitdagende activiteiten op te zoeken. Emma is pedagogisch medewerker en heeft deze blog geschreven. 

Uitleg ruilen en ruiltegoed

In dit artikel geven we uitleg over ruilen. 

Update: stand van zaken compensatie van SVB

De overheid vergoedt de kosten voor kinderopvang aan ouders die de factuur hebben doorbetaald tijdens de sluiting(en) van de kinderopvang als gevolg van corona. De overheid maakt bij het vergoeden van de kosten, onderscheid tussen ouders met en zonder Kinderopvang Toeslag (KOT). Ouders die voor de kinderopvang een vergoeding van de gemeente ontvangen (bijvoorbeeld via VE/VVE of SMI), krijgen de compensatie van de gemeente. Lees hier het laatste nieuws over de compensatie. 

Compensatie corona-sluiting door SVB

Vanaf 4 mei is de website van SVB (sociale verzekeringsbank) beschikbaar voor ouders om compensatie voor de corona-sluiting aan te vragen. Vanaf 15 mei 2021 kan de vergoeding worden aangevraagd. In dit nieuwsbericht staan de belangrijkste punten samengevat. 

Wat is competent gericht werken?

IRIS Opvang omarmt de visie van kinderarts en pedagoog Emmi Pikler voor het ontwikkelen van jonge kinderen. Hoe dat in de praktijk eruitziet, laten we zien in een filmpje. 

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken