HEEFT U EEN VRAAG? KLIK HIER of BEL DIRECT (038-3333898, optie 2)
E-mail
info@irisopvang.nl
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Nieuws

Artikel: Help, mijn kind wil niet ontbijten!

Regelmatig horen we ouders vertellen over hun kind dat weigert ‘s ochtends te eten. Het kind komt zonder gegeten te hebben bij de kinderopvang of ouders geven het kind het ontbijt mee zodat het kind bij de kinderopvang een boterham of fles alsnog kan nuttigen. Bij IRIS Opvang mogen kinderen (bij voorkeur) tot half acht hun ontbijt bij de opvang nuttigen. Daarna komen er meer kinderen en is het tijd om lekker te spelen. Dan kunnen we het kind niet de tijd, aandacht en rust geven om hun ontbijt te kunnen nuttigen.

Update ouderportaal

Begin 2020 komt er een nieuwe versie beschikbaar van het ouderportaal. De software ontwikkelaar heeft in december deze update aangekondigd bij IRIS Opvang. 

Artikel: belang van een intakegesprek en wennen

Daar sta je dan bij de kinderopvang, met je kindje op je arm, een tas met extra kleertjes in je hand en een brok in je keel. Jonge ouders die ik tegenkom worstelen soms met de vraag: Hoe moet het straks als mijn baby naar het kinderdagverblijf gaat? Het ene kind heeft langer de tijd nodig om te wennen dan de ander. Ook voor ouders is het wennen om hun kindje naar het kinderdagverblijf of BSO te brengen. Het is belangrijk om tijd te nemen om te wennen, omdat er een vertrouwensband moet worden opgebouwd. 

Begin vernieuwing plein Rehobothschool

Afgelopen zaterdag is begonnen aan de tweede fase van de aanleg van een groen schoolplein bij de Rehobothschool. Het planten van een haag rondom de school was fase één en is begin november uitgevoerd. Met verschillende partners werkt de Rehobothschool aan een groene oase waarin kinderen kunnen spelen, ontdekken en verwonderen. Ook het plein van de kinderopvang wordt in 2020 aangepast. 

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898 (optie 2)
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2020 web by step. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken