Voor medewerkers: office.com

Praat mee over opvang en onderwijs in Reeve

IRIS start basisonderwijs én kinderopvang in Reeve. Groeit jouw kind (straks) op in het dorp Reeve? Kom dan naar de brainstorm van IRIS Christelijke Kindcentra. Deze brainstorm is speciaal voor alle (toekomstige) ouders die in Reeve wonen of willen gaan wonen.

Speelgoedvrije week: spelen met ‘loose parts’

Deze week (van maandag 16 tot en met vrijdag 20 oktober) houden we, net als vorig jaar, een speelgoedvrije week. In de speelgoedvrije week halen we al het speelgoed uit de groepsruimtes, zetten het buitenspeelgoed even weg, en vervangen dit door ‘loose parts’: materiaal dat toch al voorhanden is en dat niet is bedoéld om mee te spelen.

Nieuw, vanaf maandag 2 oktober: BSO Wegwijzer

Veel ouders/verzorgers hebben belangstelling voor buitenschoolse opvang (bso) in IKC Wegwijzer. Daarom onderzoeken wij op dit moment of wij op deze locatie inderdaad bso kunnen aanbieden. In de tussentijd kunnen leerlingen van IKC Wegwijzer vanaf maandag 2 oktober naar de naschoolse opvang bij BSO Bouwman (deze noemen we voor leerlingen van IKC Wegwijzer 'BSO Wegwijzer').

Zomervakantie-bso: ‘superheldenclub’

De zomervakantie breekt bijna aan, en dus ook de zomervakantie-bso. Deze vakantie gaan we ‘van zero naar fantastic superhero’. Doe je cape om en ga mee op ontdekking met de superheldenclub.

Word jij lid van de oudercommissie?

Een thuisgevoel creëren voor alle kinderen bij IRIS Opvang, dat doen we samen met ouders en verzorgers. Zij kunnen dan ook hun wensen en ideeën inbrengen. Speciaal hiervoor is er de oudercommissie, en die zoekt nieuwe leden. Iets voor jou?

Reageer op tijd op de brief van de Dienst Toeslagen over jouw kinderopvangtoeslag over 2022

Deze maand ontvangen sommige ouders/verzorgers een brief van de Dienst Toeslagen. Het kenmerk van deze brief begint met TGK22. In de brief worden ouders/verzorgers gevraagd om een formulier in te vullen. Dit nieuwsbericht is voor de ouders/verzorgers die deze brief ontvangen.

iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken