Voor medewerkers: office.com

Netwerk Kinderopvang Kampen voor ontwikkeling van kinderen

Zorgen voor de ontwikkeling van het kind in de allereerste levensfase. Dat is de rode draad in de activiteiten van Netwerk Kinderopvang Kampen, dat onlangs het twaalf en een half jarig bestaan vierde. 

Coronategemoetkoming ouders ZONDER kinderopvangtoeslag

Informatie over de corona-tegemoetkomingsregelingen voor ouders zonder kinderopvangtoeslag (TTKZO) en ouders die gebruik maken van gemeentelijke regelingen. 

Bouwman: zo gaat het met verhuizen en wennen

100 jaar oud is ‘ie, de Bouwmanschool aan de Ommelandsingel in Kampen. Deze zomer gaat de school tegen de vlakte; er komt een gloednieuw integraal kindcentrum (IKC) te staan. De kinderen van de school en de kinderopvang nemen in aanloop naar de zomervakantie stap voor stap op een feestelijke manier afscheid van deze een eeuw oude school. 

Spelenderwijs leren bij peuteropvang Ontdekking in Kampen

Peuteropvang Ontdekking bestaat een halfjaar. Het is de eerste peuteropvang van IRIS Opvang, de organisatie die op 10 locaties in Kampen en omgeving opvang aanbiedt. Ontdekking biedt ook VVE, oftewel de voor- en vroegschoolse educatie. VVE kan eventuele ontwikkelachterstanden verhelpen, nog voordat het kind naar school gaat. 

Zomervakantie: Reis om de wereld!

Heb jij wel eens een reis om de wereld gemaakt? In de zomervakantie kan het op de BSO! Welke landen heb jij altijd al willen bezoeken? We gaan naar Afrika, Amerika, Australië en nog veel meer. Leer meer over de tradities en andere typische gebruiken uit andere landen. Word een echte wereldreiziger!

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2022 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken