Voor medewerkers: office.com

Vragen? Mail ons serviceteam

We zien nog regelmatig mailtjes binnenkomen op ons oude e-mailadres: administratie@irisopvang... Dit mailadres is al ruim een jaar niet meer in gebruik. Als jij dit nog in je adresboek hebt staan, zou je het dan willen verwijderen? Je kunt ons nu mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanaf 6 maart: tijdelijke verhuizing POV Morgenster

IKC Morgenster gaat verbouwen. De verbouwing start in week 9 (de week van maandag 27 februari) en duurt tot en met de zomervakantie. Om de rust voor de kinderen op de peuteropvang te waarborgen, hebben we ervoor gekozen om POV Morgenster tijdelijk te verhuizen naar een andere locatie.

Nieuwe peuteropvang: POV Bouwman en POV Morgenster

Vanaf nu kunnen peuters van 2 tot 4 jaar (met VVE-indicatie van 2,5 tot 4 jaar) spelend leren bij POV Bouwman (in IKC Bouwman) en POV Morgenster (in IKC Morgenster). Fijn op verkenning uit, samen met leeftijdsgenootjes. Hierna is het een kleine stap naar de basisschool (en eventueel naar BSO Bouwman of BSO Morgenster).

Wij nemen vier opvanglocaties over van stichting Prokino

Per 1 januari 2023 neemt IRIS Christelijke Kindcentra drie locaties voor peuteropvang en één locatie voor buitenschoolse opvang over van stichting Prokino. De vier locaties zijn al gehuisvest in een IRIS-school. In Kampen gaat het om de peuteropvang in basisschool De Morgenster (Akelei 3) en in de Dr. H. Bouwmanschool (Wilhelminalaan 20). In Wilsum vallen vanaf het nieuwe jaar de peuteropvang en buitenschoolse opvang in basisschool De Regenboog onder de IRIS-vlag.

Een nieuw jaar, een nieuw uiterlijk

IRIS Opvang en IRIS Onderwijs werkten altijd al samen. Vanaf 2023 laten we dat ook duidelijk zien, met één naam en een nieuw logo. Onze nieuwe naam is IRIS Christelijke Kindcentra. Hier kunnen kinderen van nul tot twaalf jaar op één locatie (een Integraal Kindcentrum, ofwel IKC) terecht voor basisonderwijs en opvang.

Winterpret tijdens de kerstvakantie-bso

Haal je muts, sjaal en handschoenen maar voor de dag, want het thema van de kerstvakantie-bso is ‘Winterpret’. De winter koud, guur en saai? Natuurlijk niet! Nou ja, koud meestal wel, maar allesbehalve saai. In de kerstvakantie gaan we op de bso allemaal leuke, interessante en gezellige activiteiten doen.

iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken