Heeft u een vraag? klik hier
Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Nieuws

Artikel: Zomerfeest 2020!

Het is bijna weer zo ver, het zomerfeest van IRIS opvang! Een feest waar we elk jaar met zijn allen naar uit kijken. Voor ons als IRIS opvang, maar ook voor kinderen en ouders een manier om het schooljaar feestelijk af te sluiten. 

IRIS Opvang is lid van BMK

IRIS Opvang was tot nu toe lid van de Brancheorganisatie Kinderopvang (BK). In Nederland bestaat sinds 2016 daarnaast ook de Branchevereniging voor Maatschappelijke Kinderopvang (BMK). Organisaties die zijn aangesloten bij BMK laten de gemaakte winst ten goede komen aan investeringen in medewerkers, materialen, methodes en de inrichting van kinderopvangruimtes. Qua missie en bedrijfsvoering past IRIS Opvang heel goed bij BKM. Daarom maken wij per 1 januari 2021 de overstap van BK naar BMK. 

Column: Samenwerking Onderwijs & Opvang

Deze column is geschreven door Chantal Wissenborn. Zij is pedagogisch medewerker bij IRIS Opvang en onderwijsassistent bij de Marnixschool in Kampen. Sinds september 2019 werkt ze bij de BSO Rehoboth. Daar gaan kinderen van de Marnixschool naar de opvang. 

Column: van Frank

Vorige week is de BSO weer gedeeltelijk geopend en is bekend gemaakt dat de BSO vanaf 8 juni weer helemaal open mag. Frank is pedagogisch medewerker en heeft een column geschreven over de opening van de BSO. 

Voorlezen: Bobbi op de kinderboerderij

Pedagogisch medewerker Janine gaat het boekje 'We hebben er een geitje bij!' van Marjet Huiberts voorlezen. Luisteren jullie mee?

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898 (optie 2)
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2020 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken