HEEFT U EEN VRAAG? KLIK HIER of BEL DIRECT (038-3333898, optie 2)
E-mail
info@irisopvang.nl
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen

Nieuws

Artikel: belang van een intakegesprek en wennen

Daar sta je dan bij de kinderopvang, met je kindje op je arm, een tas met extra kleertjes in je hand en een brok in je keel. Jonge ouders die ik tegenkom worstelen soms met de vraag: Hoe moet het straks als mijn baby naar het kinderdagverblijf gaat? Het ene kind heeft langer de tijd nodig om te wennen dan de ander. Ook voor ouders is het wennen om hun kindje naar het kinderdagverblijf of BSO te brengen. Het is belangrijk om tijd te nemen om te wennen, omdat er een vertrouwensband moet worden opgebouwd. 

Begin vernieuwing plein Rehobothschool

Afgelopen zaterdag is begonnen aan de tweede fase van de aanleg van een groen schoolplein bij de Rehobothschool. Het planten van een haag rondom de school was fase één en is begin november uitgevoerd. Met verschillende partners werkt de Rehobothschool aan een groene oase waarin kinderen kunnen spelen, ontdekken en verwonderen. Ook het plein van de kinderopvang wordt in 2020 aangepast. 

Nieuwe vacature

Er staat een nieuwe vacature online op onze website: IRIS Opvang heeft nog meerdere pedagogisch medewerkers nodig op verschillende locaties. Wilt u meer weten, lees dan de volledige vacature op onze website. 

Van schooljaar naar kalenderjaar

Bij een BSO en een KO contract voor 44, 48 of 52 weken, zit een vakantie-urentegoed. Dit tegoed kan ingezet worden tijdens de schoolvakanties om opvang af te nemen. IRIS Opvang berekende het tegoed per schooljaar. Als aan het einde van het schooljaar blijkt dat er meer vakantie-uren gebruikt zijn dan betaald, volgt er een extra factuur. Maar de periode schooljaar is niet handig en dit gaat veranderen. 

Artikel: Kinderen hebben vakantie, laat ze lekker vervelen

Een pedagogisch medewerker kwam bij me met de opmerking dat ouders het belangrijk vinden dat er veel wordt georganiseerd. Bij het lezen van een artikel, ‘kinderen hebben vakantie, laat ze lekker vervelen’, gingen mijn gedachten uit naar dat gesprek met een pedagogisch medewerker.  

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898 (optie 2)
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2019 web by step. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken