Voor medewerkers: office.com

Nieuwbouw nieuws IKC Bouwman

Aan het einde van schooljaar 2021-2022 gaat de Bouwmanschool verhuizen naar de tijdelijke locatie aan de Wilhelminalaan. We zijn er nog niet helemaal over uit welke groepen naar welke locatie zullen gaan volgend schooljaar. 

Verhuizing
De kinderen zullen dan op dinsdag 12 juli hun laatste schooldag voor de zomervakantie hebben. De vakantie voor de kinderen en de verhuizing voor ons als personeel start dan op 12 juli. De opvang verhuist op zaterdag 16 juli. Het kinderdagverblijf blijft tot aan de zomervakantie open. Wel is er van 12 t/m 15 juli al verhuisactiviteit in het gebouw. Van woensdag 13 t/m vrijdag 15 juli is de school dus al dicht. De bso biedt op die dagen hele dagen opvang. Waarschijnlijk is dit nog gewoon aan de Ommelandsingel. Als dit anders wordt, krijgt u hierover zo snel mogelijk informatie. Met ingang van de zomervakantie begint de sloop, de kinderopvang zal vanaf maandag 18 juli plaatsvinden op de nieuwe locatie.

Nieuw gebouw
Er komt een mooi nieuw gebouw op onze huidige locatie. In dit gebouw zullen ook het Scala, Prokino en de gymzaal hun plekje krijgen. Prokino (voor kinderopvang) gaat samenwerken met het Scala en IRIS Opvang gaat nog nauwer samenwerken met de Bouwmanschool. Als we, hopelijk in 2024, met z'n allen onder 1 dak komen te zitten. Zullen wij, de Bouwmanschool en IRIS Opvang samen 1 IKC vormen (een Integraal Kind Centrum.) 

Ontwerp gebouw
Omdat er in dit gebouw meerdere gebruikers komen, moeten we uiteraard ook een heel aantal beslissingen met elkaar nemen. Zo hebben we in de afgelopen periode samen een architecten selectie doorlopen en kunnen we u mededelen dat 19 het Atelier onze nieuwe gebouw gaat ontwerpen. 

logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2022 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken