Voor medewerkers: office.com
In de wijk De Maten staat de locatie Fidelio. Hier wordt kinderopvang, voor- en naschoolse opvang aangeboden in de Willem van Oranjeschool. “Als opvang staan we middenin de school. We leren van en met elkaar,” zo vertelt coördinator kinderopvang Brigitte vol enthousiasme.
Groot gezin

“Ouders waarderen de kleinschaligheid met structuur, rust en veiligheid die we bieden. Ook over het ruime lokaal ontvangen we veel complimenten. Hier zijn we eigenlijk een groot gezin. Bij de opvang hebben we een verticale groep, dus de kinderen van 0 tot 4 zitten bij elkaar. Het is prachtig om te zien hoe graag ze elkaar willen helpen en dingen samen willen doen.”

De natuur in

“Bij mooi weer trekken we er graag op uit. We zitten dichtbij landelijk gebied dus dat is genieten voor de kinderen en voor ons natuurlijk. De trekkers en de trein zijn heel interessant voor kinderen. Binnen vijf minuten zijn we bij de Zwartendijk waar veel agrarische bedrijven zitten.”

“Bij mooi weer trekken we er graag op uit”
Ontdekken

“We ontdekken graag dingen in de buurt. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Er zijn veel sloten in de buurt. We gaan met een vergrootglas op pad om bijvoorbeeld insecten te ontdekken. Het is heerlijk om samen actief in de natuur te zijn.”

Wennen op school

“De overgang naar de daltonschool maken we zo klein mogelijk voor kinderen. Vanuit de opvang gaat de bijna 4-jarige wennen in de kleutergroep. Uiteraard gebeurt dat in goed overleg met de juf en gaat de leidster mee.”

Image
Identiteit

“Onze opvang heeft een christelijke karakter. De Bijbel ligt altijd binnen handbereik. Hij is te pakken voor iedereen en tijdens brood eten wordt er uit voorgelezen. Ook op die manier sluiten we aan bij de basisschool.”

Image
Buiten spelen

“Spelen op het plein is favoriet bij de kinderen. Er zijn voetbaldoeltjes, een glijbaan, grote zandbak en klimrekken om lekker te kunnen spelen. Voor de wat jongere kinderen is er een aparte speelplek met houten zandbak onder de zonneluifel. Als het een keer wat minder weer is, kunnen de kinderen hun energie kwijt in het speellokaal.”

Image
“Spelen op het plein is favoriet bij de kinderen. Er zijn voetbaldoeltjes, een glijbaan, grote zandbak en klimrekken om lekker te kunnen spelen.”
BSO

“Onze voor- en naschoolse opvang is heel huiselijk. Je mag zelf een keuze maken wat je wilt doen. Er is een huishoek om te spelen, je kunt op de bank een boekje lezen en er wordt altijd een activiteit aangeboden waaraan je mee kunt doen.”

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken